USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Нардеп з Волині закликала Гройсмана оцінити критичний стан медреформи в області

24 Лютого 2017 15:37
Народний депутат з УКРОПу Ірина Констанкевич під час години запитань до уряду в парламенті 24 лютого звернулася до прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана щодо реформи медичної галузі. Зокрема, політик наголосила на недофінансуванні сфери охорони здоров’я в окремих районах Волинської області та скорочення кількості лікувальних установ, йдеться на сайті Українського об'єднання патріотів - УКРОП.

«Чи знаєте ви, шановний Володимире Борисовичу, що всі ваші добрі наміри з реформування сфери охорони здоров’я спотворюються місцевою владою і зводяться до банального скорочення лікувальних установ?» – зазначила Ірина Констанкевич.

Представниця УКРОПу також закликала очільника уряду під час його візиту на Волинь, який наразі планується, відвідати не «потьомкінські села», запропоновані ОДА, а ті населені пункти, де медичні заклади перебувають у справді критичному стані, а населення не отримує належних послуг.

«Київським гостям зазвичай показують найкраще, «глянцеве». Глянець створює поволоку на очах і вони не бачать справжньої ситуації», – вважає нардеп.

Крім того, Ірина Констанкевич скерувала листи на ім’я Володимира Гройсмана та в. о. міністра охорони здоров’я Уляни Супрун щодо недофінансування медичної галузі в Камінь-Каширському, Маневицькому, Ківерцівському та Любешівському районах Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
виборець Показати IP 24 Лютого 2017 17:31
А інших проблем у даних районах не існує? Усе профінансовано в освіті соціальній сфері закладах культури по районах даного виборчого округу ? А тема бурштину дуже далека від районів даного вирчого округу? Якщо ні то чому така вибірковість в озвученні проблемних питань по даному виборчому окрузі ? Реально. - скоро позачергові вибори. Хороший депутат формується. Хорошого Вам майбутнього
поліщук Показати IP 24 Лютого 2017 21:05
Пані депутат ВР що робить УКРОП щоб неперспективні села полісся стали "потьомкінськими" (якщо у ВАС як у філолога не знайшлось другого порівняння)-запозичене москальське

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus