USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Назвали основну проблему в підготовці Волині до зими

2 Жовтня 2014 19:00
Єдиним невирішеним питанням у процесі підготовки до осінньо-зимового періоду назвали підготовку доріг.

Про це йшлося сьогодні, 2 жовтня під час відеоселекторної наради під головуванням Віце-прем’єр-міністра України-Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Володимира Гройсмана з питань підготовки підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2014/15 року.

Як повідомив голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик, вчора відбулося засідання антикризового енергетичного штабу. Єдиним невирішеним питанням у процесі підготовки до осінньо-зимового періоду він назвав питання готовності доріг, яке є організаційним. Так, існують проблеми по розрахунках з управлінням автомобільних доріг та облавтодорами. Якщо ці проблеми вирішать, тоді, з його слів, питання підготовки до зими в області буде зняте.

До слова, раніше ми повідомляли про те, що прокуратура області розпочала кримінальне провадження за фактом безпідставної невиплати заробітної плати службовими особами ДП «Волинський облавтодор».

Своєю чергою, перший заступник голови Укравтодору Євгеній Барах повідомив, що питання заборгованості продовжує вирішуватися із Міністерством фінансів та казначейською службою, і у тижневі строки воно буде вирішене.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
біла палата Показати IP 2 Жовтня 2014 20:27
Розмова,як то кажуть сам з собою.кришу рве даунчанину.
Света до біла палата Показати IP 2 Жовтня 2014 20:33
Правильно говоришь, все кто не согласен с курсом Партии, те поганные агенты ФСБ и тайные сепаратисты. Ничего суровая зима поможет нам их раскрыть и вычистить из наших стройных рядов патриотов .
Реалист до Света Показати IP 3 Жовтня 2014 07:04
Ненависть к России не позволяет Свете читать Достоевского
Анонім до Света Показати IP 3 Жовтня 2014 09:09
шановна , якщо щось не подобається до рассєї, там дорога особенная і ряди ті що треба. чого ж себе тут так мучити.
Анонім до Света Показати IP 3 Жовтня 2014 20:19
коментар було видалено
Анонім Показати IP 2 Жовтня 2014 20:53
В Україні є дві проблеми - дороги і дурні, от і все.
Волинянка Показати IP 2 Жовтня 2014 23:39
Зима покаже де раки зимують. Думають,що сонце буде світити і гріти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus