USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Обрали заступників голови Волиньради

30 Листопада 2010 16:11
На посаду першого заступника і заступника голови Волинської обласної ради призначили «регіонала» Юрія Лобача та «тимошенківця» Валентина Вітра відповідно – за них проголосувала більшість депутатів.
Про це стало відомо 30 листопада під час сесії облради.
Як повідомлялось раніше, голова Волиньради Володимир Войтович у якості своїх заступників запропонував депутатам кандидатури Юрія Лобача (Партія регіонів) та Валентина Вітра (ВО «Батьківщина»).
Під час свого виступу Лобач рекламував себе, розповідав про свої здобутки на посаді голови Іваничівської райдержадміністрації.
«Заукраїнець» Ігор Гузь поцікавився, чи не фігурував Лобач в бійках у приміщенні Іваничівської адміністрації. За його словами, про це повідомляло одне із волинських інтернет-видань.
«В этой жизни я боюсь только глупых вопросов. Ничто не заганяет в такую ситуацию, как глупые вопросы… Я вище цього. Плітки і чутки я не коментую. Те, про що писав інтернет, не відповідає дійсності», – запевнив «регіонал».
А Олександр Бик від «Свободи» дорікнув Лобачу за дитсадок, відкриттям якого в одному з сіл району той похвалився у своєму виступі. «Свободівець», який мешкає у Іваничах, запевнив, що насправді дитсадок до сьогодні не працює.
Виступаючи перед колегами, кандидат від «Батьківщини» запевнив, що на посаді заступника голови Волиньради поводитиме себе гідно – відстоюватиме виключно інтереси громади. Виняток – у питаннях з політичним забарвленням Вітер пообіцяв відстоювати партійні позиції.
Натомість голова фракції ВО «Свобода» Анатолій Вітів емоційно дорікнув колегам з «Батьківщини», мовляв, ця політична сила, делегуючи у заступники Волиньради свого представника, може стати інструментом реалізації інтересів Партії регіонів у облраді. Тут же він висловився, що участі в голосуванні його партія не братиме – позиція «Батьківщини», на його думку, свідчить про негласну коаліцію з «регіонами».
Позицію Вітіва розділив і Гузь, висловивши сумнів, що присутність Вітра допоможе демократичним силам відстоювати свої позиції у Волиньраді.
«Присутність представника «Батьківщини» у заступниках означатиме те, що ви будете у владі… Це тактичний хід Партії регіонів – пустити в заступники депутата з «Батьківщини»… Правило було б піти в опозицію, не йти в президію обласної ради», – звернувся він до «тимошенківців».
Відтак у результаті таємного голосування кандидатуру Лобача підтримало 54 депутати, а за Вітра проголосувало 60 обранців. Як розповів голова фракції ВО «Свобода» Вітів, його політсила участі в голосуванні не взяла, бойкотувавши таким чином вибори заступників Войтовича.
Новообрані заступники потому склади присяги державних службовців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
потерпилий Показати IP 30 Листопада 2010 16:26
Дуже радий за ВИТЕРА порядна солидна людина
анонім Показати IP 30 Листопада 2010 17:30
Соромно за Грицюка і Батьківщину. Спочатку основний опонент Войтовичу, а потім своїх в заступники...
Толік Показати IP 30 Листопада 2010 17:46
Соромно за Лобача! Такого рівня людина! Без рівня. До чого ми докотились! Недаремно явка виборців в половини областей України сягала не вище 44%. Немає за кого голосувати. Срам!!! Трагедія!!!
ну й ну! Показати IP 30 Листопада 2010 19:07
Вітер - заступник головного санітарного лікаря області. Як це він буде суміщати? І напрошується висновок: чи не означає це капітуляція Янко, дивись і Вітер буде головний державний...
йован до ну й ну! Показати IP 30 Листопада 2010 20:31
Сумісництво виключаеться.Тепер його основне місце роботи - облрада , із правом повернення на попереднє після закінчення каденціі
свідок Показати IP 30 Листопада 2010 21:57
валентин вітер дійсно справив враження серйозної, відповідальної, порядної і скромної людини. чого не скажеш про лобача. його можна "вишибалою" до войтовича приставити. оце - його рівень. ех ви, регіони, невже кращого не знайшлося???? скажи мені, хто твій друг, і народ незабаром скаже, хто ти....
Остап Показати IP 1 Грудня 2010 04:58
Вітаю Валентина!!! Легенький Вітер може перерости в Торнадо, а мо навіть в Ураган.
хі-хі-хі Показати IP 1 Грудня 2010 08:31
http://perec.in.ua/bbc/137/ Ретельна біографічна довідка одного із щойно призначених заступників.
Андрій Показати IP 1 Грудня 2010 09:02
який з санітарного лікаря спеціаліст? в чому? його вибрали не за особисті здобутки, а за те, що він від юльки... раду очолили повні нездари... дєрибан вдався)))
ждемо на основній роботі! Показати IP 1 Грудня 2010 09:46
Ждемо Вітра на основній роботі!Але не як вигнанця(що там говорити, усім тут важко), а як повноправного заступника. Досить в політику гратися, час йти працювати!Гприп на порозі! як ми без вас?1
Mirna Показати IP 1 Грудня 2010 10:20
а я чула, що лобача призначили не просто з подачі клімчука чи інших місцевих патронів партії регіонів, а за вказівкою зі столиці. я думаю, диму без вогню не буває... хтозна...
до андрея Показати IP 1 Грудня 2010 12:13
Андрей, ты прав!Если посмотреть на его автобиографию, то обхохочешься. Я даже не знаю, какой он специалист? его везде вышибали или он сам уходил. это карьерист! смотри, скоро он пойдет вместо войтовича или даже выше. зачем ему эта санстанция?!он нифига в епидемиологии не понимает!
Луцька міська рада Показати IP 1 Грудня 2010 16:50
Довідка: Вітер Валентин Степанович (псевдо - таксист) працював заступником головного лікаря Луцької міської поліклініки № 1 І.В.Гнетньова, голови Луцької міської організації Єдиного Центру, а також був помічником депутата Луцької міської ради А.В.Бубенщикова, керівника окружного секретаріату Єдиного Центру. Ніколи не повірю, що тут не обійшлося без В.Н.Бондара та Б.Ю.Загреви, очільників Єдиного Центру на Волині.
BF Показати IP 1 Грудня 2010 20:36
Хочу запитати Андрія і "до андрея" - а ви знаєте Вітра особисто? Ви спілкувались з ним як з спеціалістом? Бачу з ваших коментарів, що судите людину, не знаючи. Вітер Валентин, де б не був, яку б посаду не займав - ніде не заплямований. Які можуть бути сумніви в його компетентності чи непорядності? Це працьовита людина, яка з його головою швидко опанує тонкощі буть-якої посади. Він на свому місці. Бажаю йому зайняти і посоліднішого крісла в майбутньому!
Ольга Показати IP 1 Грудня 2010 21:40
Позиция Батькивщины наконец-то стала предсказуемой и это благодаря Грыцюку Анатолию Петровичу. Природным умом он понял, что надо наводить мосты не с витивыми, а с Климчуком Борисом Петровичем. Это очень умно. Грыцюк и Климчук вместе - это сила. Так держать! Это первый шаг к реальному союзу Батькивщины и Партии Регионов.
до BF Показати IP 2 Грудня 2010 15:56
ВИ певно сам ВІТЕР...
Сухий Р.Л. Показати IP 17 Грудня 2010 13:02
підтримую "Ольгу"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus