USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Олег Савчук очолив Держкомпідприємництва на Волині

10 Листопада 2010 16:51
Новим головою представництва Державного комітету України з регуляторної політики та підприємництва у Волинській області призначено Олега Савчука.

Про це повідомив заступник голови Волинської ОДА Едуард Стоєв під час засідання Регіонального комітету економічних реформ, повідомили в облдержадміністрації.

До цього часу Держкомпідприємництва очолювала Валентина Білецька, яка, за словами Стоєва, вийшла на пенсію.

Нагадаємо, до травня 2010 року Олег Савчук очолював КП «Зелене господарство» у Луцьку. У квітні цього року його роботу на цій посаді визнали незадовільною.

Зокрема, дільність Савчука на посаді директора «Зеленого господарства» критикували через збитковість підприємства та заборгованість із заробітної плати, яка на КП «Зелене господарство» станом на 1 квітня 2010 року становила 320 тисяч гривень.

Критику керівництва міста Савчук отримував і раніше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
VSC Показати IP 10 Листопада 2010 17:07
Этого вымогателя, казнокрада и взяточника на такую должность?
Manhattan Показати IP 10 Листопада 2010 17:43
07.02.2008 Президент України віктор Ющенко звільнив низку голів РДА за неналежне виконання службових обов'язків.Зокрема Президент звільнив Олега Савчука з посади голови Рожищенської районної державної адміністрації Волинської області.Посадовець звільнений за неналежне виконання службових обов'язків. Савчук умер! Да здравствуєт Савчук!
Лучанин Показати IP 10 Листопада 2010 17:58
Да, Олежка, росте, як гриби після дощу! Завалив молодіжне крило Аграрної партії (звільнили), Ющенко вигнав з посади голови Рожищенської РДА, навіть Шиба і той змушений був звільнити з повади керівника КП "Зелене господарство"! А тут "король умер, да здравствует король!". Тьху, який король... Савчук!
АНТИБИДЛО Показати IP 10 Листопада 2010 18:42
))))))))))))))))))))))))) ну куди котиться світ!? хто призначає голів держкомпідприємництва у областях? голова обласної адміністрації? якщо так, то Клімчук - дибіл! Дибіл через те, що людину, яка не по слухах, а згідно ТРУДОВОЇ КНИЖКИ завела в дупу багато підприємств на Волині, призначає на посаду, яка має сприяти розвитку підприємництва нашого краю. Якщо ж це не Клімчука діло, то пане голово, звиняйте, все одно дибіл той, хто таке тупе бидло призначив на таку відповідальну посаду.
ViPiR Показати IP 10 Листопада 2010 18:59
От чому Савчук, останнім часом, постійно в ОДА шниряв! Невже Клімчук не освідомлений про Савчукові "подвиги"?...
Bert O-Nill Показати IP 10 Листопада 2010 19:18
А воно не тоне
Одногрупник Показати IP 10 Листопада 2010 19:55
Савчук - не Титанік, таке г... важко втопити.
службовець Показати IP 10 Листопада 2010 20:14
Я зовсім не розумію це призначення:( Це дискредитація державної служби в цілому! Можна допустити, що Савчук десь би зараз після "праці" в Рожищах і в "Зеленому господарстві" міг би би прилаштуватися у приватну структуру. Але на державну службу - це НЕПРИПУСТИМО!ЖАХ! Чому у нас така ТУПА система, що здібні люди скніють на маленьких посадах все життя або їх тихо звільняють. А пройдисвіти, як Савчук, завжди випливають!Треба щось з цим робить!
M Показати IP 10 Листопада 2010 20:36
Та то якась бездара тупа, його звільняли, догани якісь виписували, зарплату не платив... Видно, що таких пупих зараз треба Азарову в областях, щоб вони сприяли укоріненню нового податкового кодексу, який швидше за все набере сили з Нового Року.
911911 Показати IP 10 Листопада 2010 21:30
Бездара,але не тупа,а хитро продумана.Де б він не з'явився ---безлад."Г" не тоне
Підприємець Показати IP 10 Листопада 2010 21:31
Сюди саме й треба таку людину, яка нас розуміє і особисто пройшла через цю ідіотську систему викручування рук підприємствам створену Ющенком-Тимошенко і застосованою на місцях.
antony Показати IP 10 Листопада 2010 21:40
а чому саме він не платив? а може шиба? розузнай ситуацію перед тим як писати. того й звільнили з КП бо не хотів влазити в махінації шиби з держ.коштами. А щодо другої тези то якби Ви читали новини і цікавились законодавчим процесом то можна було зрозуміти що Держкомпідпр. на чолі з Бродським проти половини аспектів цього кодексу.
капец Показати IP 10 Листопада 2010 22:01
Я в шоці!!!Нема слів!Вигнали з всього,чого можна,а тут на таку посаду!
Олександр Показати IP 10 Листопада 2010 22:04
надіюсь що анатолійович підніме економічні показники області, бо дякуючи романюку і Компанії в нас застій.
Helge Показати IP 11 Листопада 2010 00:05
Уауууууу... В принципе - ничего неожиданного. Савчук, этот давний стукач и провокатор (еще со времен студенческих голодовок 90-х) с замашками пассивного педераста давно и плодотворно лижет, вместе со своим корефаном Стемпковским, жопу Климчуку... Типичный бездарь, приспособленец и мелкий воришка - НИКОГДА НИЧЕГО РЕАЛЬНОГО не сделавший для Украины. Пример его работы в Рожищах (куда его спротежировал еще один юный политеГ, вечный кандидат в меры - Вова Бондарь) - тому живейший пример.... Или мелкое воровство в должности директора "Зеленого хозяйства"..... Максимум полета творческой мысли - насобирать дурных хохлов и отправить их ЗА БАБЛО по программам БЕСПЛАТНОГО обучений в Польшу...)))) Куда катиться мир......
VSC до Helge Показати IP 11 Листопада 2010 10:20
Вы тоже в курсе его афер с обучением в Польше? Самое прикольное, что взяв сразу на карман, он потом пытается вымогать у родителей бабки за каждый год обучения. Ему сидеть давнооо пора.
Viktor 69 Показати IP 11 Листопада 2010 08:09
Я тільки не можу збагнути Бориса Петровича!? Здавалося б, створює нову команду, яка буде будувати НОВУ вОлинь і бере туди цього пана, який, перепрошую, заср..вся вскрізь де працював?! Справді, дивна логіка, це потипу публічно обгадився - перевдягнув штани і все ніби й не обгадився, але ж люди то пам'ятають!!!!
promZona Показати IP 11 Листопада 2010 08:16
Білецьку звільнили (пенсія), а вона давно с Савчуком "товаришувала", от і протянула. Все як завжди... у нас в Україні :(
Волинянка Показати IP 11 Листопада 2010 09:01
Ну реально огидне створіння!!! По фізіономії видно, що ні краплі совісті у людини не лишилось. Кому він заплатив і скільки, щоб всунутись на таку посаду? Невже на Волині нема толкових чиновників? Чому коли відбуваються ротації у тих теплих кріслах, вибирають з-поміж тих самих лих? Але жодне з них не менше, а навпаки - виглядає, ніби гівнюки змагаються, у кого шлейф довший.
Петрович Показати IP 11 Листопада 2010 09:54
Сявка Сявчук де не працювало - всюди розвал, злодійство , пропадають документи, печатки. Цікаво за три чи чотири місяці пустить представництво на дно? І де воно випливе слідуючим разом? Чи можливо таким чином ліквідовують регіональні представництва?
просто Показати IP 11 Листопада 2010 10:15
немає слів..........і хтось говорить про професіоналізм людей.........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus