USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Олександр Шавлак досі керує двома митницями

20 Травня 2016 18:30
Олександр Шавлак досі перебуває на посаді виконувача обов’язків керівника Волинської митниці.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив сам Олександр Шавлак.

З його слів, голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров йому продовжив відрядження на Волинь до 29 травня 2016 року. І про це, зі слів Олександра Шавлака, свідчить наказ за підписом головного фіскала країни.

«Сьогодні я перебуваю офіційно на посаді начальника Чернігівської митниці. До 29 травня я у відрядженні на Волині і перебуваю у статусі виконувача обов’язків начальника Волинської митниці. Щодо мого відрядження є відповідний наказ Романа Насірова», - розповів Шавлак.

Вочевидь, радість активістів, які майже два місяці пікетували Волинську митницю, була передчасною.

Нагадаємо, 13 травня 2016 року в селі Римачі Любомльського району представники громадськості стверджували, що вони отримали перемогу. З їхніх слів, 13 травня голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров не продовжив термін перебування на посаді виконувача обов’язки начальника митниці Олександрові Шавлаку, і той мав би повернутися у рідний Чернігів.

«Сьогодні він склав свої повноваження і їде додому!», – повідомив із місця подій громадський кореспондент Богдан Красуля. Він також сповістив, що повноважний представник митниці передав активістам копію наказу Романа Насірова, де термін перебування Олександра Шавлака датується періодом із 14 квітня до 13 травня цього року включно. З інших джерел стало відомо, що 13 травня Олександр Шавлак жодних офіційних документів уже не підписував.

А вже сьогодні активісти звернулися до прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з проханням негайно звільнити виконувача обов’язків керівника Волинської митниці Олександра Шавлака.

Про це йдеться у зверненні голови ГО «Волинські патріоти» Володимира Красулі, яке він опублікував на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Нашу акцію протесту «Геть бурштинових королів митниці» до певного часу було спрямовано з вимогою до голови ДФС Романа Насірова щодо звільнення з посади Шавлака, оскільки він, керуючи Чернігівською митницею, був причетний до контрабанди бурштину, а на Волині ця проблема дуже актуальна. Оскільки наші вимоги було проігноровано, складається враження, що Олександра Шавлака призначили керівником Волинської митниці саме для організації контрабанди бурштину та «кришування» «бурштинової мафії», – зазначив Володимир Красуля.

Тож активісти продовжили акцію протесту та просять Володимира Гройсмана негайно вжити заходів та ухвалити кадрове рішення щодо звільнення з посади Олександра Шавлака й Романа Насірова.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 20 Травня 2016 19:15
А форму Терещук Юра дав? Вже міг і бакси оригінал дати а не ксерокс
Анонім Показати IP 20 Травня 2016 19:18
А це походу всі з депортацією стоять бо інші касу рубають сигарети возять а ці що мають робити платять пару рублів дай стоять
до богданва красулі Показати IP 20 Травня 2016 20:19
і що далі ,зупинились?
волинянка Показати IP 20 Травня 2016 20:27
Молодець, пане Красуля! Успіху!
Орган Показати IP 21 Травня 2016 02:03
Люди які роблять мітинг, вас використовують і вам платять, а з другої сторони вас всіх докоментують і по вас будуть питання , потім буде больно вам, задумайтеся !!!!!!!!!!!!
бе Показати IP 21 Травня 2016 11:58
насіров дасть шавлаку ще дві...
НОНА Показати IP 21 Травня 2016 12:15
Не озброєним оком видно, що мітингувальники проплачені, питання -ким і для чого? Певно РОМАН не може заспокоїтись, що він вже не керує митницею, тому весь Турійськ вивіз на акції протесту проти Шавлака. Тай тих своїх митників, що ще працюють підставляє, а вони як дурні барани бекають проти Шавлака. Один Бог знає чим це все скінчиться.
полюх Показати IP 21 Травня 2016 12:44
Юля в свій час дуже швидко навела лад на митниці! Було б бажання!...
чопік Показати IP 21 Травня 2016 17:01
Шавлак в Чернігові, тут тілки чучело

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus