USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

П'ять волинських військових священиків відправляються на Донбас

21 Жовтня 2016 17:28
Пять душпастирів єпархіїв у рамках чергової ротації у листопаді відправляться на Донбас нести капеланське служіння.

Про це повідомляє сайт Волинської єпархії Української православної Церкви Київського Патріархату.

Голова ГО «Військові капелани Волині» протоієрей Михайло Бучак, який теж поїде в зону АТО, просить «підтримати священиків-добровольців у їх служінні та екіпірованні».

Окрім того, капелани повезуть матеріальну допомогу: обігрівачі, теплі речі (бажано зеленого кольору), електричні подовжувачі, сокири, ліки та інше.

Бажаючим допомогти: номер картки Приватбанку – 26004055510987.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Дядько Показати IP 21 Жовтня 2016 18:26
Як можна суміщати в одній руці Хрест і Слово Боже, а в іншій - зброю і, так би мовити, давати нею війну? Хіба такою повинна бути церковна мораль? Не збудуємо ми помісної української церкви, нажаль. Такі підходи є нічим іншим, ніж загравання на боці однієї з сторін в конфронтації олігархів, які догралися так, що це переросло в широкомасштабне національне горе. Дивлюсь я на це все дійство та й думаю, - це ж ті самі донскіє козакі і москальські попи тільки навиворіт. Московський патріархат "благословляє" бійню і кров з однієї сторони, а Київський - те ж саме робить по іншу сторону Ну, що тут ще додати?? Може я і не правий, але чомусь таке складається перше враження.
Дядьку, до Дядько Показати IP 21 Жовтня 2016 19:55
їхня зброя і є хрест і Слово Боже. А благословляють не війну, а захист Батьківщини. На відміну від московських попів.
дядьку Показати IP 21 Жовтня 2016 19:51
Ці священники знаходяться у зоні АТО із своєю паствою - воїнами України які дуже потребують спільної молитви.Не путайте з москалями які вбивають і катують наших воїнів. Зброю наші капелани до рук не беруть їх зброя - СЛОВО БОЖЕ! От з такими воїнами і капеланами ми збудуємо і помісну церкву і УКРАЇНУ!
Іванович Показати IP 21 Жовтня 2016 21:55
і їм так само йде військовий стаж ,атошні пільги чи ні
Анатоль_ до Іванович Показати IP 21 Жовтня 2016 22:19
А то як же без пільг? На халяву хто поїде? Га?
АТО Показати IP 22 Жовтня 2016 22:50
Ніхто не забороняє поїхати і спробувати... Як гепне над головою і тиждень не зможеш покакати отоді небуде хибних думок ні про пільги ні про гроші.... Але це не всім зрозуміти... Капеланам Респект !!! Вони дійсно наша секретна зброя в армії!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus