USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Пісня від волинського митника – у поміч учасникам АТО. ВІДЕО

19 Вересня 2014 11:20
На підтримку учасників антитерористичної операції, за власною ініціативою, працівники Ягодинської митниці Міндоходів створили музичний проект «Вбережи». Про це повідомили у прес-службі волинських міндоходівців.

«З метою залучення працівників митниць та усіх небайдужих громадян, спільно з моїм колегою Василем Марчуком, ми вирішили саме у такому форматі підтримати наших хлопців, - повідомив

начальник АГУ Ягодинської митниці Степан Петрусь, який є автором слів та музики даної композиції. Головною метою даної акції є створення можливості надання медичної допомоги учасникам антитерористичної операції.

Наразі ми намагаємося зібрати допомогу для десантника 80-ї аеромобільної бригади, Сергія Загасайло»,- уточнює Степан Петрович.

Матеріальну допомогу можна перерахувати на карту «Приватбанку» сестри Сергія : №5168757261380853, ідентифікаційний код 3470900904, Загасайло Олена Володимирівна.

Праціники Ягодинської митниці Міндоходів долучилися до збору коштів на лікування поранених бійців АТО.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus