USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

По Луцьку ходить головний комуніст України. ФОТО

21 Листопада 2009 11:41
Йдучи з запису ефіру на Волинському радіо, перший секретар ЦК Комуністичної партії України Петро Симоненко сьогодні у центрі Луцька балакав з перехожими.
Йдучи центом Луцька, Петро Симоненко підійшов до агітаційної палатки Всеукраїнського союзу жінок-трудівниць. Біля лідера комуністів відразу утворилася юрба, Симоненко став спілкуватися з лучанами.

Окремі з переходих стали скаржитися на місцеву владу, зокрема на безгосподарність луцького міського голови. «Не я ж його поставив» - виправдовувався Симоненко і додав що коли комуністи були при владі, на мерів ніхто не скаржився – адже кругом був порядок.
 

 
Разом з тим лучани не проґавили нагоди нагадати Петру Симоненку про злочини Комуністичної партії, та про проблеми життя в радянський час. «Я за ковбасою аж до Києва мусив їздити! Комуністи все розікрали!» - вигукував один з перехожих. «Розікрали злодії, а не комуністи» - виправдовувався Симоненко
Довідково:
Разом з Симоненком до Луцька сьогодні, 21 листопада приїхали інші лідери «Блоку лівих сил» - голова  СДПУ(о) Юрій Загородній, голова ради партії «Справедливість» Станіслав Ніколаєнко і лідер партії «Союз лівих сил» Василь Волга.
На 14.30 у гостей-комуністів запланована зустріч з виборцями у Палаці культури Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Юка Показати IP 21 Листопада 2009 13:48
черговий піар-хід, одні літні люди біля нього крутяться, хто ж ще на нього поведеться
seal Показати IP 21 Листопада 2009 15:11
Префразовуючи класика: Бродить привид по майдану - привид комунізму. По-моєму, комуністична ідея вже давно себе віджила. Хватить, "наїлися" вже цього добра. А ті головні члени компартії мають до комунізму таке саме відношення, як, наприклад, абориген племені мумбу-юмбу до розробки великого адронного коллайдеру.
вого КРОК Показати IP 21 Листопада 2009 15:30
На Кубу!!!До ...... матері!!В.... КУБУ!!
Дід Кирило Показати IP 22 Листопада 2009 00:23
А чого того нещасного пережитка соціалізму приперло на нашу славну Волинь? Геть звідси! Ганьба комунякам!
Dmytro Показати IP 22 Листопада 2009 00:48
якраз проходив в той час в центрі, думав кому ж це оркестр грає)))
OrestN Показати IP 22 Листопада 2009 10:35
Большевистський соціялізм і гітлеровський націонал-соціалізм - це дві сестри-близнючки! Це дві людиноненависницької ідеології! Над нацизмом пройшов суд - Нюрнберг-1, колиж пройде суд над кремлівським комунізмом??? Нинішні комуністи не справжні, це красні шути горохови. Пхиденко досить піаритись, влаштуйся краще у цирку клоуном.
seal Показати IP 22 Листопада 2009 15:30
To Dmytro. Оркестр часом не похоронний марш грав?
Юка Показати IP 22 Листопада 2009 21:28
До Діда Кирила: людей похилого віку, які живуть ще ТАМ і ТИМ (минулим:)) скрізь вистачає, в тому числі й на Волині.
Юка Показати IP 22 Листопада 2009 21:32
До OrestN: і нехай Пхиденко не забуде разом з собою захватити і Симоненка, і усіх його прибічників

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus