USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Поблизу Луцька буде жіночий монастир

31 Липня 2014 12:16
Священний Синод благословив відкриття жіночого монастиря Покрови Пресвятої Богородиці в селі Жидичин, що в Ківерецькому деканаті, - повідомили у прес-службі волинської єпархії.

Ігумен Константин (Марченко) – декан монастирів єпархії – повідомив, що за почином митрополита Луцького і Волинського Михаїла обитель закладуть при в’їзді в село зі сторони обласного центру (район Вишків). Спочатку нею опікуватимуться черниці луцького жіночого монастиря Святителя Василія Великого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Мирянин Показати IP 31 Липня 2014 12:26
Спочатку потрібно дати лад чоловічому монастиреві в Жидичині. Там ще дуже багато треба зробити. Слід також вирішити питання з храмом, який стоїть на території обителі. Він чомусь до цього часу належить московському патріархату?
Serg Показати IP 31 Липня 2014 12:36
Хай Бог допоможе і благословить у цьому ділі. А чоловічий монастир - місце, де душа зближується з Господом і відчуває спокій. Хай Бог оберігає всю їхню духовну братію від диявола і воїнів його. Хай св.Миколай завжди їм помагає. Доречі, багато від кого чую, що не ходять до церкви через священників, що закріплені за церквою. У кого є така проблема - сходіть на службу в монастир. Хай всіх нас помилує Господь!
Степан Показати IP 31 Липня 2014 12:50
Гарна кафешка.
ХЗ. Показати IP 31 Липня 2014 22:56
А ким населяти цей монастир будуть? Хіба є така кількість жінок, які бажали б зараз йти в монастир?
Василина Показати IP 18 Лютого 2016 08:25
А от я завжди думаю, і де ті москалики стільки монахів і монашок беруть. потрібно дядькові Михайлу на курси записатись, досвід переймати, можливо, і сам там залишиться, щоб покаятись А якщо ні, прийдеться до гіпнозу вдаватись, щоб семінаристи і семінаристки, хоча б тимчасово, заповнювали монастирі наповнювали, коли представники медіа завітають. Це ще як за тих совітів" процентні показники" треба давати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus