USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Прокуратура Волині просить у журналістів «досьє» на Тимошенко

23 Грудня 2010 15:50
Прокуратура Волинської області вимагає від ряду волинських ЗМІ повідомити, чи висвітлювали вони інформацію про дарування Юлією Тимошенко автомобілів «Opel Combo» установам охорони здоров'я.

Так, окремі ЗМІ Волині отримали лист від прокуратури області. У листах – прохання «у найкоротший термін надати інформацію, чи були наявні випадки висвітлення у даному засобі масової інформації фактів вручення автомобілів «Opel Combo», чи сертифікатів Кабінету Міністрів України на отримання цих автомобілів керівникам закладів охорони здоров’я Волинської області або представникам відповідних територіальних громад, з участю представників якоїсь політичної сили і, зокрема, Блоку Юлії Тимошенко, або ВО «Батьківщина» (народних депутатів, депутатів місцевих рад, представників штабів цього блоку чи особисто Тимошенко Ю.В.)».

У листі старший слідчий прокуратури просить в разі, якщо «такі випадки були», «то керуючись вимогами ст.. 66, 118 КПК України прошу також у максимально стислі строки направити на нашу адресу роздруковані відомості (статті, видання і т. і.), котрі містять інформацію про такі події».

Таке прохання обґрунтоване вимогами «окремого доручення Генеральної прокуратури України від 21 грудня 2010 року по кримінальній справі, порушеній за фактами вчинення низки службових злочинів службовими особами Кабінету Міністрів України, Міністерства охорони здоров’я та Державної митної служби України».

Лист прокуратури підписаний старшим слідчим прокуратури Волинської області Олександром Назаруком.

У документі сказано, що доручення Генеральної прокуратури має «обмежений строк виконання».

До речі, аналогічне доручення, за повідомленням "Обкому", отримали ЗМІ Сумської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Всезнайко Показати IP 23 Грудня 2010 16:25
Звичайно, що були... Піарилась по повній за рахунок бюджетних коштів...
Волиняка Показати IP 23 Грудня 2010 16:36
Та нічого вона не дарувала. Все обіцяла...
Незнайко Показати IP 23 Грудня 2010 16:49
А хто не піариться за бюджетні гроші?
Самойлюк Показати IP 23 Грудня 2010 17:38
треба пошукати, десь писала...
ГО Захист прав Показати IP 23 Грудня 2010 20:14
Керівники ЗМІ не можуть розголошувати подібну інформацію, оскільки (так вбачається із повідомлення "ВН") йдеться про виконання окремого доручення ГПУ у кримінальній справі. А це - таємниця слідства. За її розголошення передбачено відповідальність.
Combo Показати IP 24 Грудня 2010 07:56
Були репортажі і по ВТ і по Аверсу! Грицюк сам возив журналістів і дарував від імені Тимошенко!
мер Показати IP 24 Грудня 2010 09:54
Люди схаменіться. Дані автомобілі дарувались народу, а не собі в кармани.
знайка Показати IP 24 Грудня 2010 09:59
Це дуже добрий подарук. Тепер у районну лікарню набагато стало швидше добиратись.
Combo Показати IP 24 Грудня 2010 10:44
Це що автобус, щоб добиратися?! :) Хороший чи поганий - за які гроші куплений - от у чому питання! Красти менше потрібно!
SET Показати IP 24 Грудня 2010 13:04
Просто офігіваю від деяких коментарів про те, що Юлія Тимошенко тут не права. Треба бути взагалі дибілом щоб таке писати! Да, вона може і крала, але в даному випадку мова йде ПРО ПОДАРУНКИ і не кому-небудь із своїх родичів чи друзів, а закладу охорони здоровя! Яка різниця де вона взяла гроші на це в бюджеті, головне не вкрала десь, вона ж їх вклала в добру справу. Це не те що Янукович за 12 мільйонів євро собі вертоліт купив і при цьому до нього жодних питань немає, а на ці гроші можна уло б віддати недораховану пенсію діятм війни, зробити операції хворим людям, нагодувати і одягнути дітей позбавлених батьківського піклування тощо. Зате як ми памятаємо Янукович пропіарився як тільки прийшов до влади зменшивши собі зарплату. Безмозглий, це ж коню зрозуміло його позицію - типу нафіг мені ваша зарплата я і так собі намучу скільки захочу, да ще і сину дістанеться:)
мешканка Волині Показати IP 24 Грудня 2010 14:10
Чудове відвертання уваги людей від сьогодення, рийтеся дурні у вчорашньому дні, не думайте про сьгодні, Янукович про вас подумає, реформами підтвердить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus