USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Пиза готовий стати секретарем Луцькради, але «політичного колгоспу» не допустить

1 Листопада 2010 16:19
За попередніми підрахунками, партія «Фронт Змін» посяде третю сходинку на виборах до місцевих рад по Україні, на Волині ж політична сила поки займає четверту позицію.
Про це під час прес-конференції 1 листопада говорив керівник міського осередку партії Олександр Пиза.
Політик розповів, що згідно з паралельним підрахунком голосів, який вели працівники партійного штабу, 6,77% виборців проголосували за список «Фронту Змін» до обласної ради. За список до міської ради, за попередніми даними, свої голоси віддали 6,40% лучан.
Однак в партії розраховують на дещо вищі показники: по області планують взяти 7-8%, а в Луцьку – 6,5%, каже Пиза.
Найвищу підтримку «Фронту Змін» засвідчив електорат Луцького району. Так, до Луцької райради партія поки що набирає близько 9%, а по окремих дільницях у районі зафіксували підтримку до 20% виборців.
Маючи попередні позитивні для партії результати, у своєму майбутньому депутатстві Пиза вже впевнений і нині міркує над подальшою роботою в міськраді. Не виключає «фронтозмінівець» і висування власної кандидатури на посаду секретаря Луцькради.
Загалом Пиза стверджує, що в міській раді він з однопартійцями, які здобудуть мандат, будуть «в опозиції до неправильних рішень», а в коаліцію з Партією регіонів та провладною більшістю не вступатимуть у жодному випадку.
«Двері у «Фронт Змін» відкриті для усіх мажоритарників, які готові будуть працювали разом, але політичного колгоспу не буде», – заявив він.
Крім того, Пиза зазначив, що його політсила ініціюватиме прийняття закону щодо статусу опозиції у місцевих радах.
«У нас є своя електоральна ніша. Ці вибори засвідчили, що ми – перша партія, яка здобуває рівномірну підтримку в усіх регіонах України. Ми не є партією заходу чи сходу», – зауважив політик.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Маркіян Показати IP 1 Листопада 2010 16:32
Те, що він готовий, то таке. Питання - чи візьмуть?
vira Показати IP 1 Листопада 2010 16:39
І навіщо так поспішати із заявами, пане Пиза? Ось переживемо ще одну ніч, коли регіанальні підрахуйки зведуть баланс, тоді - будь ласка, потрясайте повітря. А то - всяке може бути...
vira Показати IP 1 Листопада 2010 16:43
І навіщо так поспішати із заявами, пане Пиза? Ось переживемо ще одну ніч, коли регіанальні підрахуйки зведуть баланс, тоді - будь ласка, потрясайте повітря. А то - всяке може бути...
Василь Показати IP 1 Листопада 2010 16:58
Скромний маланець, нічого собі.
Mirna Показати IP 1 Листопада 2010 17:02
він не сказав, що хоче! він сказав, що таке може бути! уважно читайте! :)
M Показати IP 1 Листопада 2010 17:37
А хто це такий з оригінальним і майже непристойним прізвищем?
Mirna Показати IP 1 Листопада 2010 17:52
а мене так дратує, коли доослі, начебто мудрі та інтелігентні дяді і тьоті прискіпують до картавості шиби, прізвища пизи, кольору волосся голєвої і так далі. всьому є межа! блін, ви розумнішу критику можете запропонувати, а не рівня 5 класу?!
M Показати IP 2 Листопада 2010 09:12
Тому що вони представники народу і мають бути як мінімум інтелегентні, стильні (не товсті і не свиноморди, як деякі), освічені, толкові і по всіх параметрах достойні тримати владу в руках. Влада - це дзеркало народу. Який народ - така і влада, а не навпаки.
Mirna Показати IP 2 Листопада 2010 16:46
та ясно, що людина має бути акуратною. але це культура. в нас он президент який - ціпочка! може, з нього приклад взяти? зовсім не мордоворот, інтелігентний, стильний! :) то що тільки за зовнішністю і смаком оцінювати? якшо в людини зуби криві, то їй у владу не можна? якщо не любить, скажімо, краватку носити, то все - профнепридатний? якщо раптом не 80 кг важить, а 120, то все - безперспективний? ну, та це ж природньо, що з роками маса тіла збільшується. а ми всіх міряємо одними мірками, ніби всі вони на наших грошах розпаслися. а це ж стереотип! хіба кондуктори в тролейбусах всі худенькі? хіба кожен, хто на базарі джинсами торгує, мініатюрний? насправді є просто скромні, акуратні, хтось більше, хтось менше. є зовсім зашморгані і неохайні. а є й такі, які аж надто багато уваги своїй зовнішності вділяють.і в надто дорогих речах красуються. то це теж не найкращий показник для чиновника чи політика. тому я за іншу критику - треба дошкуляти їм за невиконані обіцянки, нечесні вчинки, брехню і так далі. а то втомили вже цим примітивом з картавістю і прізвищами =) п.с. сама в шоці від свого моралізаторства. мабуть, вибори своїм брудом втомили =)))
Alex Показати IP 5 Листопада 2010 08:52
Mirna - ya vid Tebe baldiu...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus