USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 9.95

Романюк візьметься за майновий і земельний підрозділи мерії

30 Листопада 2010 11:47
В наступному році, аби наповнити міський бюджет міська влада реорганізовуватиме комунальні підприємства та роботу підрозділів міськради з контролю за земельними ресурсами та комунальним майном.
Про це під час оперативної наради 30 листопада повідомив луцький міський Микола Романюк.
Міський голова зазначив, що незадоволений роботою земельного, майнового та юридичного управління. Наприклад, за словами Романюка земельне управління лише на оренді повинне було як мінімум заробити півтора-два мільйони гривень до бюджету.
Мер зазначив, що зробить «організаційні висновки» щодо керівництва та роботи структури. Водночас він повідомив, що керівник юридичного управління Максим Гордійчук вже поклав на його стіл заяву про звільнення.
«Ми входимо в рік з дуже серйозними боргами. По бюджету розвитку на сьогоднішній день 5,5 мільйонів боргів. Якщо надійде до мільйона коштів – це буде добре. Як мінімум 4-4,5 мільйона ми ввійдемо з боргами», - зазначив Романюк.
Також він додав, що існує лізинговий борг в 1,2 мільйона гривень в тролейбусному управлінні, 380 тисяч гривен плати за тролейбус, 112 мільйонів гривень боргу за комунальними підприємствами та 10 мільйонів міського кредиту.
Романюк зазначив, що його заступник Василь Байцим проведене перевірку роботи усіх комунальних підприємств аби визначити які з них рентабельні самі по собі, які необхідно здати в оренду або поєднати з приватним бізнесом.
«Буде дуже напружений бюджет, але по-любому ми повинні робити його бюджетом розвитку. Тобто, як то кажуть, треба затягнути пояски, аби ми в слідуючий рік нормально спрацювали, введи бюджет в нормальний ритм», - коментує Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
добрий банкір Показати IP 30 Листопада 2010 12:44
Романюк робить не бюджет Луцька-2011, а бюджет розрахунку із спонсорами своєї передвиборчої кампанії. Чи заперечите, пане злий банкір?
йован Показати IP 30 Листопада 2010 12:58
місце нач юруправління звільняеться для юриста приватбанка, який був з ним в облдержадміністраціі.Саме з цього і повинен починати роботу новий мер, все інше підожде підожде.
йовану Показати IP 30 Листопада 2010 16:58
А кого він з банку в адміністрацію брав - ніби нікого з собою не приводив.Якась брехня йованова.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus