USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Романюку і Грицюку не дали бандерівських відзнак

14 Листопада 2009 15:31
Депутати Львівради більшістю не підтримали нагородження голови Волинської обласної ради Анатолій Грицюка та голови Волинської ОДА Миколи Романюка почсесмною відзнакою до 100-річчя Степана Бандери. Про це 14 листопада інформують «Волинські новини».
У ході засідання президії Львівської обласної ради депутати не змогли дійти згоди щодо питання нагородження низки діячів почесною відзнакою «100-річчя від дня народження Головного Провідника ОУН Степана Бандери» - пише «Західна інформаційна корпорація»
Головна дискусія розгорілася навколо нагородження голови Волинської обласної ради Анатолія Грицюка та голови Волинської ОДА Миколи Романюка.  
Окремі депутати обурилися, чому у списку фігурують лише представники Волинської області.
Депутат Ірина Сех повідомила про те, що губернатор Волинської області є колишнім комсомольцем, а у селі голови Волинської облради до цього часу стоїть пам’ятник Володимиру Леніну. На її думку, нагороджувати таких людей не можна.  
Натомість, депутат Валерій Калинюк заперечив, що саме екс-комсомольців потрібно нагороджувати відзнакою Бандери.
В ході голосування це питання підтримали лише 13 депутатів із 30 присутніх.
Планувалося нагородити 5 членів Прикарпатської Січі українського козацтва, 170 осіб Львівського Крайового братства ОУН-УПА, 8 членів Львівського обласного товариства політв’язнів і репресованих та 38 членів обласного та міського відділень всеукраїнського об’єднання ветеранів. До якої з цих груп належать волиняни Анатолій Грицюк і Микола Романюк – ЗІК не уточнює.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
дідо Показати IP 14 Листопада 2009 16:01
ну Грицюку зрозуміло, він залишився вірним леннцем...а от Романюку можна б було дати, бо він є українцем та волинянином...
Таня Показати IP 14 Листопада 2009 17:13
Банаді всі такі нагороди і крапка... А Романюку з Грицюком однією більше, однією менше:)
OrestN Показати IP 14 Листопада 2009 23:28
Львівяни правильно оцінили: у Луцьку мав би давно стояти пам"ятник Степанові Бандері. Але бувші комуністи/комсомольці скучають за дєдушкой Лєніним - катом українського народу.
Дядечко Показати IP 15 Листопада 2009 00:04
дідо щось полутав. Грицюк завжди був господарником. А от Романюк - той з комсомольців...
вого КРОК Показати IP 15 Листопада 2009 00:45
Нагороджувати потрібно тих хто оцінить нагороду тих хто до неї прагне.А нагороди про які йде мова й Грицюку й Романюку до ..... місця.
seal Показати IP 15 Листопада 2009 09:27
А я щось взагалі не розумію до чого тут Грицюк з Романюком. Теж мені знайшли щирих бандерівців. Цілком згідний в даному питанні з вого КРОК. Невже на Волині немає дійсно достойних цієї нагороди людей?
Николай Показати IP 15 Листопада 2009 12:33
to вого КРОК: почему сайтец ваш не работает?:) скорее бы отремонтировали, хочется поглядеть:) Извините за офтоп
вого КРОК Показати IP 15 Листопада 2009 13:11
Стосовно сайту вого КРОК:Є щире бажання зобити хороший,цікавий ресурс а так як кожен з нас має купу своїх поточних проблем й не вистачає часу вирішили найняти спацаліста,маю надію презентуєм сайт найблищим часом))Щиро Дякую за турботу)))Прпрош за офтоп.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus