USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Сільські голови спілкуватимуться через інтернет

16 Червня 2010 13:44
На Волині хочуть запровадити електронний документообіг між органами місцевого самоврядування області.

Про це стало відомо 16 червня на засіданні постійної комісії обласної ради з питань промисловості, транспорту та зв’язку.

Як повідомила начальник відділу з питань політики і моніторингу виконавчого апарату облради Алла Яценюк, уже готовий проект створення електронної системи документообігу. Він поданий на всеукраїнський конкурс проектів.

«Сьогодні виникає потреба електронного обігу документів у органах місцевого самоврядування. Але нині немає єдиного корпоративного інформаційного середовища. Зокрема, лише 47 відсотків службовців забезпечені комп’ютерною технікою. Лише половина з них має доступ до мережі інтернет», - зазначила чиновник.

За її словами, проект має солідні шанси на перемогу. Конкурсна комісія прийняла його без жодного зауваження.

За приблизними підрахунками, на втілення цього проекту потрібно від 2,5 до 2,9 мільйона гривень. Частка співфінансування обласного бюджету складає 1,2 мільйона гривень. Щоправда, йдеться про виділення коштів у 2011 році.

До реалізації цього проекту має долучитися одна з київських фірм, яка спеціалізується на наданні подібних послуг. Проект розрахований на комп’ютеризоване забезпечення 1 200 робочих місць.

Планується, що до єдиної мережі будуть підключені Волинська обласна рада, облдержадміністрація, райдержадміністрації та кілька сільських рад: Жидичинська, Олицька та Цуманська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
SysR Показати IP 17 Червня 2010 09:55
Ото хтось відката получить. ІМХО в селі як спілкувалися так і спілкуватимуться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus