USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Створено митний пост «Ковель»

16 Серпня 2010 12:25
Незабаром, після затвердження структури та штатного розпису, на Волині розпочне роботу новостворений митний пост «Ковель».

Наказ «Про створення митних постів Ягодинської та Чопської митниць» це підписав виконувач обов'язків голови Державної митної служби України Олександр Дороховський, - повідомила 14 серпня «Волині новій» головний інспектор зв'язків з громадськістю Ягодинської митниці Світлана Федонюк.

Наказ видано на продовження процедури приєднання Волинської митниці до Ягодинської, яка триватиме до 27 жовтня 2010 року. З цього дня зона діяльності «розширеної» Ягодинської митниці охопить усю Волинь.

До цього часу на Волині функціонувало дві митниці - Ягодинська та Волинська. Адміністрація першої знаходилася на залізничній станції Ягодин в Любомльському районі, а другої - у Ковелі.

Згідно з вимогами наказу з 27 липня 2010 року на Волині розпочато процес оптимізації роботи митних органів. Зокрема, припиняється робота Волинської митниці шляхом приєднання її до Ягодинської. Причому саме Ягодинську митницю визначено правонаступницею Волинської.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus