USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У бійця «Світязя» народилася омріяна донечка

2 Березня 2015 16:58
Бойові побратими привітали щасливого татуся, працівника роти патрульної служби міліції особливого призначення «Світязь» Михайла Білецького та його дружину Ірину з народженням донечки.

Про радісну подію в родині військового повідомили у прес-службі волинської міліції.

Зріст дівчинки – 50 сантиметрів, вага – 3280 грамів.



Аби привітати батьків із такою подією, під стінами Луцького клінічного пологового будинку із подарунками зібралися його бойові побратими на чолі із командиром підрозділу Олександром Фацевичем.





З моменту створення підрозділу щасливими татусями стали двоє співробітників роти. Три місяці тому лави підрозділу «поповнив» Сашко, тепер же у «Світязі» – перша дівчинка.



Зі слів Ірини Білецької, з ім’ям донечки давно визначилися, адже омріяну Євгенію чекали кілька років. І ось нарешті настав той щасливий день, коли доля їм подарувала радість батьківства. Питання спільних пологів подружжя обговорювало, однак так склалося, що дитина з’явилася на світ тоді, коли тато перебував на службі... Але жінка всі випробування пройшла стійко, адже вона – дружина справжнього офіцера.

Михайло, ніжно обіймаючи дружину, дякує за найдорожчий подарунок, за розуміння та надійну підтримку. Щасливий татусь обіцяє великою любов’ю та турботою оточити своїх найрідніших дівчат.



Найкращі слова та вітання адресували сім’ї Білецьких колеги та командир підрозділу Олександр Фацевич:



- Приємно, що лави нашого підрозділу збільшуються не тільки новими співробітниками, але й поповнюються сім’ї наших колег. Тож сьогоднішній день не став винятком: особовий склад роти прийшов привітати сім’ю Михайла та Ірини із великим святом. Молодий тато - справжній чоловік: дім побудував, дерево посадив, народив дочку, тож лишилося небагато – народити сина. Чого ми йому і бажаємо. А малечі і молодій мамі зичимо насамперед міцного здоров’я.

Насамкінець бойові побратими зауважили:

– Війна закінчиться, а нашим дітям жити у цій державі, тож ми зробимо усе можливе, щоби вони жили у вільній європейській Україні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus