USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У ДТП в Польщі загинула волинянка, ще трьох осіб госпіталізували

25 Серпня 2016 08:18
У другій смертельній аварії за участю українців, що трапилася біля Любліна за два останні дні, загинула волинянка, ще трьох земляків госпіталізували, - повідомляє «5 канал».

Нагадаємо, вчора, 24 серпня, стало відомо, що трагедія сталася на світанку неподалік села Камінь, що у Люблінському воєводстві. Троє українців – дві жінки та водія – ушпиталили. Усі мешканці Волинської області.

«За інформацією міської комендатури міста Хелм мікроавтобус з українською реєстрацією з чотирма громадянами України з’їхав на узбіччя дороги зустрічного руху і врізався у дерево. Одна громадянка загинула на місці. Троє, у тому числі і водій, знаходяться у лікарні – вони при тямі і їхньому життю нічого не загрожує», – повідомив віце-консул України в Любліні Віталій Білий.

Нагадаємо, напередодні на околицях Любліна сталася ще одна смертельна ДТП за участю українців. Мінівен «Сітроен» зі львівськими номерами в’їхав у припарковану на узбіччі вантажівку, яка також була з українською реєстрацією. В результаті загинуло п'ятеро людей, щонайменше троє із них - українці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вікторія Показати IP 25 Серпня 2016 09:09
Напишіть звідки люди, будь ласка.
бувалий Показати IP 25 Серпня 2016 10:57
Людей жаль. Коментар генерального посла України в Любліні: "люди виснажені від стояння у чергах, стоять по 10-12 годин в очікуванні перетину кордону". Моя відповідь на коментар Генерального посла України в Любліні - обмежте руз осіб з карточками МПР (MRG) - дякуючи ним, люди стоять в тих чергах по 10-12 годин, а вони шмигають щодня туди-сюди, як на роботу, провозячи цигарки. Тим самим вони порушуть засади Положення щодо "Малого прикордонного руху"
Анонім Показати IP 25 Серпня 2016 11:10
З Голоб

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus