USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі обмежать роботу скандального нічного закладу

29 Січня 2015 11:25
Час роботи скандального ковельського розважального закладу «Кіно», що на вулиці Театральній, 18, обмежать до 24 години. Серед місцевого населення він відомий постійними бійками й навіть трьома вбивствами.

З таким запитом під час засідання 65-ї сесії Ковельської міської ради виступив депутат та радник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук.

Він запропонував колегам, аби замість нього запит озвучила мешканку будинку, що знаходиться по сусідству із нічним закладом, Марія Панасюк.

«Я маю щастя бути сусідкою так званого «культурного» закладу «Кіно». Його режим роботи з 12 до 3 години ранку. Коли настає темрява, біля бару починаються бійки, тож увесь час доводиться викликати міліцію та швидку. На вулиці немає туалету, тому презервативи і шприци валяються в дворі. У нашому дворі було вбито трьох людей. Серед них двоє хлопців, один із яких помер у лікарні, а інший – на місці, та жінка, яку просто зарізали. Це не «культурний заклад», а осередок проституції та наркоманії», - обурюється жінка.



На думку мешканців будинків, що межують із нічним клубом у приміщенні колишнього кінотеатру імені Лесі Українки, заклад потрібно негайно ліквідувати.

Однак, ковельські обранці громади наразі вирішили обійтись обмеженням його роботи – до 24 години. За таке рішення проголосувало 23 депутати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Stone Показати IP 29 Січня 2015 12:52
В місті Рожище є схожий заклад, Торнадо зветься..
222 Показати IP 29 Січня 2015 16:24
Нехай сидять по притонах , легалізуємо блат-хати та дамо доходи кошаруківському "Явору" , був час він один тримав монополію на нічну торгівлю алкоголем - ось і мером став і радним . а там дивись і в хап-міні буде - все ж таки стільки вищих освіт !!!
тук-тук Показати IP 29 Січня 2015 21:15
Зато ковельський податківець Сірожа джипом їздить...
Ковельчанин Показати IP 29 Січня 2015 23:51
Притон наркоторговців.алкоголіків і пр***туток.Закрити взагалі.Війна в країні,а їм все нажива і гулянка.Совість свою загубили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus