USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку затримали п’яного водія мопеда

29 Серпня 2016 09:35
Патрульні затримали двох нетверезих водіїв за день – один із них керував мопедом без водійського посвідчення відповідної категорії.

Про це повідомили у прес-службі Патрульної поліції Луцька у Фейсбуці.

28 серпня патрульні затримали 2 нетверезих водіїв, на яких склали протоколи за статтею 130 КУпАП (керування у стані сп’яніння).

Один з них керував мопедом без посвідчення водія відповідної категорії. Перевірка показала 1,57 проміле алкоголю в його крові. Транспортний засіб патрульні вилучили.



Другого водія затримали на вулиці Тарасовій за порушення ПДР, він мав 1, 45 проміле алкоголю.



Загалом, за день патрульні винесли півсотні постанов про інші порушення ПДР, з них 15 – за частиною 5 статті 121 КУпАП (порушення правил користування ременями безпеки або мотошоломами).

На двох осіб винесли матеріали за статтею 178 КУпАП (розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus