USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині - міжнародний турнір з міні-футболу. ФОТО

1 Вересня 2015 08:00
Волинський обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» спільно з відділом у справах молоді та спорту Нововолинського міськвиконкому провели традиційний міжнародний турнір з міні-футболу серед ветеранів «Спорт без кордонів» з нагоди Дня шахтаря та Дня міста Нововолинська.

Турнір відбувся 29 серпня 2015 року у Нововолинську, повідомили у прес-службі управління у справах молоді та спорту Волинської ОДА.

Мета заходу - залучення населення міста до регулярних занять спортом та рухової активності, популяризація міні-футболу та здорового способу життя та активізація спортивно-масової діяльності серед дітей, молоді, ветеранів спорту у святкові та вихідні дні та їх дозвілля.

У турнірі взяли участь 4 команди – м. Нововолинськ, м. Луцьк, м. Володимир-Волинський, а також гості з Польщі, команда м. Білгорай. У результаті запеклих матчів місця розподілились наступним чином:

І місце посіла команда Луцька, ІІ – команда Нововолинська, ІІІ – команда Володимира-Волинського.

Переможці та призери турніру були нагороджені дипломами, медалями та кубками від Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus