USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У Нововолинську перевізники добилися підвищення цін на проїзд

3 Березня 2015 17:06
Вартість проїзду у міських маршрутках підвищили у Нововолинську. Замість 2,25 гривень послуга тепер коштує 3 гривні. На встановлення нових тарифів наполягли перевізники. Головний аргумент — висока інфляція, вартість пального і запчастин. Про це інформує ВОДТРК.

У разі відмови вони були готові призупинити перевезення пасажирів. Щоб цього не сталося, виконком міської ради пішов назустріч. Нові ціни затвердили одразу на семи маршрутах, на яких працює 23 підприємці-перевізники.

До слова, востаннє плату за проїзд у Нововолинську підвищували 1 квітня минулого року.

Подорожчання вартості проїзду в транспорті на Волині нині - тема №1. З 20 лютого проїзд в маршрутці по Луцьку коштує 3 гривні.А вартість проїзду пасажирів та перевезення вантажів у приміських та міжміських маршрутках на Волині обіцяють збільшити на 20%.

Окрім того, сьогодні, 3 березня, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що у Володимирі-Волинському перевізники самовільно підвищили тарифи. Так, якщо вчора, 2 березня, мешканці платили 2 гривні, сьогодні вранці в маршрутках міста на них чекала несподіванка - проїзд по 3 гривні.

Водії повісили оголошення, що проїзд подорожчав у зв’язку з різким підвищенням вартості газу та дизпалива, однак, без посилання на рішення виконавчого комітету.

У зв’язку з самовільним встановленням тарифу в розмірі 3 гривень міський голова Петро Саганюк 3 березня провів оперативну нарада з приватними перевізниками під час якої вирішили провернутися до діючого тарифу в розмірі 2,00 гривень.

Однак на 10 березня заплановані громадські слухання щодо встановлення тарифу в розмірі 2,50 гривні, а з метою недопущення припинення перевезень вирішили зменшити кількість рейсів на маршрутах (не в години «пік» ) з обов’язковим попередженням пасажирів заздалегідь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Штефан, Луцьк Показати IP 3 Березня 2015 17:13
Так треба!
ника Показати IP 3 Березня 2015 18:03
Зупиніться на три дні всі перевізники і побачите реакцію вашого Саганюка!Люди не вийдуть на роботу,в кращому випадку з величезним запізненням.Нехай поверне ціну на заправку ,тоді буде 2 грн.,якщо такий діловий
Іван Показати IP 3 Березня 2015 19:41
Ти ч*о на машині їздиш! Реакцію побачите? На що??? Як люди останню копійку мають віддати??? Ім в кишені Саганюк тоже має покласти????
цукерман до Іван Показати IP 3 Березня 2015 20:16
ви не бачите, як зросла вартість продуктів, медикаментів, палива. чому саган не поверне ціни на ринку, що у нього під носом. мішок муки з 250 став 500, і т.д.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus