USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Прилуцькому почали ремонтувати дорогу, яку затоплює дощами

29 Серпня 2016 11:31
За кошти сільської ради зробили початок дороги у селі Прилуцьке.

Про це написала у Фейсбуці місцева жителька Ірина Киричук.

«Ось перший дощ – і дорога в селі Прилуцьке на вулиці Радянській потоплена. Тільки початок дороги зроблений за кошти сільської ради в програмі співфінансування приносить невелику радість», - написала Ірина Киричук.

«Надіємось на подальше співфінансування від облдержадміністрації та на підтримку обласних і районних депутатів», - додала вона.

ЧИТАТИ ЩЕ: ДОЩ ЗМИВАЄ АСФАЛЬТ: ДОРОЖНЄ ПОКРИТТЯ У ЦЕНТРІ ЛУЦЬКА КЛАСТИМУТЬ ВДРУГЕ

Нагадаємо, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, Прилуцька сільська рада виявила бажання приєднатися до обласного центру Волині.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Марія Показати IP 29 Серпня 2016 17:18
За кошти Прилуцької сільської ради зроблено капітальний ремонт 350 м. вул. Радянська ( 1 млн 25тис.) А до с. Сапогове ще 3км 650 м.Перевізники відмовляються здійснювати маршрутні перевезення через поганий стан дороги руйнується автотранспорт тож звертаємось до всіх чиновників виділити кошти . Де обіцяне співфінансування?????????
123 Показати IP 7 Вересня 2016 15:29
Народ мовчав поки ще мовчалось, але зараз ні пройти пішки ні проїзд по цій вулиці не можливий. Просто соромно Прилуцьке фактично на одній території з Луцьком, а тут таке робиться. Зрозуміло що це величезні кошти але вони дійсно потрібні бо далі вже немає куди. І цей ремонт зробиться не на рік і не на два. Жителі цієї вулиці скоро будуть добиратися на байдарках. Це просто жах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus