USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У духовній семінарії засідали науковці-богослови

22 Жовтня 2009 16:52

Богословська науково-практична конференція «Почаївська Свято-Успенська лавра – найбільша святиня історичної Волині» відбулася сьогодні в актовому залі Волинської духовної семінарії. Про це 22 жовтня повідомляють «Волинські новини».
Як пише сайт Волинської єпархії УПЦ КП, конференцію приурочено 450-літтю принесення на Волинь чудотворної ікони Божої Матері, що невдовзі стала йменуватися Почаївською, та 350-річчя прославлення нетлінних мощей преподобного Іова Почаївського. Про це 22 жовтня повідомляють «Волинські новини».
У конференції взяли участь: ректор ВДС кандидат боголовських наук протоієрей Ігор Швець, проректор з наукової роботи кандидат богословських наук Василь Лозовицький, викладач кандидат богословсих наук священик Степан Старевич, чимало інших теологів із Луцька, Острога, Рівного, Києва, історик-архівіст Володимир Рожко. Видано збірник із їхніми доповідями.
Також сьогодні в семінарії провели презентацію нової книги учасниці конференції Любові Василів-Базюк – історичної повісті «П’ять колосків».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus