USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцькому районі земельні оборудки на півмільйона

29 Липня 2010 13:42
На розгляді в суді перебуває справа про оборудки посадовців Луцького району, які підробляли рішення місцевих сесій щодо виділення земельних ділянок і «розбазарили» понад 500 тисяч гривень.
Таку інформацію 29 липня під час прес-конференції оприлюднив прокурор області Андрій Гіль.
Зокрема, він зазначив, що мова йде про працівника управління земельних ресурсів, працівників Луцької райдержадміністрації та голів двох сільських рад – Буянівської та Гіркополонківської.
Підсудні брали старі рішення сесій із 1990-х років, передруковували їх та вписували нові імена. За інформацією прокурора, під час досудового слідства збитки вже відшкодовані.
За словами прокурора, це не єдині земельні махінації. Наприклад, вже є судове рішення по Броненський сільському голові Камінь-Каширського району. Його спіймали на махінаціях із розпаювання землі. Сільський голова виділяв кращі ділянки «вигідним» людям, а болотисті – решті.
Подібна справа нині перебуває у суді по Нуйнівському та Красновольському сільському голові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus