USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Любомлі райрадою керуватиме «регіонал»

24 Листопада 2010 17:56
В Любомлі з другої спроби обрали голову районної ради – перемогу здобув представник Партії регіонів.

З персоною очільника Любомльської райради депутати визначалися 24 листопада на другому пленарному засіданні ради нового скликання, повідомили у Любомльській райдержадміністрації.

Попереднє ж засідання, яке відбулось 18 листопада, завершилося безрезультатно – жоден з кандидатів не набрав 25 голосів, яких достатньо було б, аби обійняти посаду голови ради, котра налічує 48 обранців.

За схожим сценарієм розгорталися події і на другому засіданні. Спершу не знайшла достатньої підтримки єдина представниця «Нашої України» Людмила Шлапа, котра набрала 19 голосів. На чотири голоси менше здобув кандидат від ВО «Свобода» Микола Сушик.

Опісля депутати висунули кандидатури Святослава Гаврилюка (Партія регіонів) та Олександра Лукашука (ВО «Батьківщина»).

Результат голосування, в якому взяли участь усі 47 депутатів, присутніх на засіданні, був переконливим – «регіонал» Гаврилюк набрав 32 голоси проти 12, які віддали за «тимошенківця» Лукашука. Три бюлетені лічильна комісія визнала недійсними, один депутат проголосував проти обох.

Цього ж дня, новообраний голова райради запропонував обрати своїм заступником свого попередника на посаді Валерія Фурманюка, який у минулому скликанні був «нашоукраїнцем». Пропозиція знайшла підтримку в депутатів – за результатами таємного голосування Фурманюк набрав 34 голоси.

Наприкінці засідання депутати визначилися з кількісним і персональним складом постійних комісій районної ради, обрали їхніх керівників.


Нагадаємо, 23 листопада відбулись сесії ще у трьох районах області. Так, у Луцькому районі головою районної ради обрали представника Партії регіонів Ігоря Волошенюка, а у Турійському перемогла Ольга Черен від ВО «Батьківщина». Натомість депутатам Ківецівської райради цього дня не вдалось обрати нового голову – жоден з кандидатів не отримав більшості голосів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Міля Показати IP 24 Листопада 2010 19:12
Міняємо Грицюка, все пропало.
Soldier of fortune Показати IP 25 Листопада 2010 12:40
Депутат-тушкан ум, совєсть і чєсть епохи Праффеессоора!!! Пора поставити їм пам`ятники у вигляді обпатраних курячих ляшок з хвостом тушканчика і переляканими очима лемура, що побачив змію... Ганьба чмошним депутатам місцевих рад, у яких мізки як у курки, душа - заяча, а натура продажна... ФУ-УУУ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus