USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У волинські школах проблеми з вогнегасниками

26 Листопада 2009 16:31
У 2009 році у результаті перевірок дотримання норм протипожежної безпеки до адміністративної відповідальності притягнули майже півсотні посадових осіб. Про це під час обласної семінар-наради з працівниками відповідальними за пожежну безпеку і дорожній рух у навчальних закладах області на тему «Збереження життя і здоров’я учнів та педагогічних працівників під час навчально-виховного процесу» розповів начальник відділу Державного пожежного нагляду ГУ МНС України у Волинській області Олександр Мельничук
За інформацією ЗІКу, причиною виникнення пожеж у школах Олександр Мельничук назвав в основному коротке замикання електромереж.
Начальник відділу Державного пожежного нагляду назвав низку проблем щодо організації протипожежної безпеки у навчальних закладах. У школах (як і в обласному центрі, так і в районах) у неналежному стані пожежні крани, не проведена заміна вогнегасників, обробка дерев’яних конструкцій вогнетривкими розчинами і тому подібне.
Найгірша ситуація, за словами Олександра Мельничука, із протипожежною безпекою у загальноосвітніх школах Луцька №5, №7, №11, у селах Павлівка Іваничівського району, Березовичі Любешівського району та інших.
Протягом 2009 року під час перевірок дотримання норм протипожежної безпеки притягли до відповідальності 47 посадових осіб, заборонили експлуатацію 11 приміщень.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 26 Листопада 2009 17:08
нехай би садіки провірили, без сигналізації, пожежних рукавів та вогнегасників....шоб потім ,якшо шось станеться не вининити всю державу...
seal Показати IP 26 Листопада 2009 22:46
Проблема не з вогнегасниками, а з мізками у керівництва цих шкіл. Невже важко за цим слідкувати. Як з батьків кошти збирати на різні потреби, так без проблем (тільки не кажіть, що у школах це не робиться), а як вчасно вогнегасники поміняти, так руки не доходять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus