USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Важкопораненому бійцю з Волині потрібна допомога

6 Жовтня 2014 16:16
Волонтери продовжують збирати гроші на лікування волинського бійця, якого переїхав "Урал". Хлопець з важкими травмами, потребує багато операцій. Про це йдеться на сторінці групи Типовий Володимир Вконтакте.

Солдат 51 ОМБР Рибчук Станіслав, водій установки "Град", який перебував в АТО з перших днів, потребує допомоги. Історію 24-річного бійця з села Красноволя, Ковельського району, Волинської області неможливо слухати, стримуючи сльози.

"Його історія просто страшна... 12 серпня після важкої робочої ночі ЙОГО ПЕРЕЇХАВ "УРАЛОМ" бойовий товариш, якого Стас не звинувачує і не подає в суд. Складна політравма: черепно-мозкова, живота з розривом селезінки та тонкої кишки (видалено вже зовсім), грудної клітини з переломами 5 ребер, розривом діафрагми, забієм легенів - це лише частина з його діагнозів... змінено 5 шпиталів... купа складних операцій!!!", - пише в мережі Наталія Соколова.

Жінка каже, що хлопця виписали у відпустку з Львівського шпиталю на 45 діб, додому, до мами, в село!!! Вирішили відправити його на реабілітацію і порадитись з нашим начальником Луцького госпіталю Олександром Хоменком. Той оглянув Стаса і відразу поклав в лікарню, мінімум на 2 тижні.

"Добре, що не поїхав в село. Вчора при нас був страшенний приступ, тиск впав до 0!!! Якби був вдома... Дякую від мами та нас за врятованого Стаса Олександру Миколайовичу. Не відходив від нього", - пише Соколова.

Додає, що зроблять все для хлопця: "Він дуже світлий... і в нього все попереду.. Просто, МОЛЮ.... Господи, дай сили стриматися, не озлобитися, не судити... Просто, МОЛЮ... Поможи, Господи, витягти.. поставити на ноги! ТЕПЕР Я - ЙОГО ОСОБИСТИЙ ВОЛОНТЕР".

картка Приватбанку

Рибчук Ольга (мама)

51 68 75 72 39 89 25 91

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ярик Показати IP 2 Жовтня 2014 15:50
дайте номер телефону мами

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus