USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

ВНУ вибрав красуню – вона поїде на море

3 Червня 2010 16:07
У Палаці культури міста Луцька відбувся фінал конкурсу краси і грації «Міс університету-2010» - перемогла студентка юридичного факультету ВНУ Анна Фаізова.

Про це інформує «Волинь-нова».

За звання найкрасивішої та корону переможниці боролися 16 дівчат - представниць із різних факультетів та інститутів ВНУ. У програмі було представлено шість конкурсів, кожен із яких мав розкрити таланти та здібності дівчат.

Головне ж завдання для учасниць полягало у найяскравішій презентації власної грації, вроди, елегантності, в умінні тримати себе на сцені.

Фінал конкурсу оцінювало компетентне журі на чолі з ректором Волинського національного університету Ігорем Коцаном.

Звання «Міс глядацьких симпатій» за результатами таємного голосування здобула Ольга Григорук - студентка географічного факультету.

Титул «Друга віце-міс» виборола студентка факультету психології Мирослава Гутовська.

Усі учасниці конкурсу отримали дипломи та путівки для відпочинку на університетській базі «Гарт» на озері Світязь. А ще вони здійснять пізнавальну екскурсію історичними місцями України. А на «Міс університету-2010» чекає путівка на море.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus