USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Волійко каже, що сім років тюрми – це для нього занадто

29 Листопада 2010 14:30
Колишній начальник управління капітального будівництва Волинської облдержадміністрації Олександр Волійко подав апеляцію на рішення суду стосовно важкості міри покарання.

Про це 29 листопада під час брифінгу повідомив головний прокурор області Андрій Гіль.

Волійко просить зменшити ступінь важкості. Попередньо суд ухвалив позбавити Волійка волі строком на сім років.

Нагадаємо, що у 2009 році за фактом зловживання службовим становищем та розтратою державних коштів прокуратурою області проти Волійка було порушено кримінальну справу

У липні цього року справа Волійка дійшла до суду.
«В даний час ще розслідується кримінальна справа транспортною прокуратурою щодо заподіяння збитків державі на 700 тисяч гривень при проведені певних робіт по очистці дна і берегів річці Турія в Ковелі. В даний час експертизи, які будуть результати ми вам повідомимо», - додав Гіль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
VSC Показати IP 29 Листопада 2010 14:37
Не сдал Антона? Теперь сиди вместо него.
Helge до VSC Показати IP 30 Листопада 2010 11:27
100%!))) Наверняка Кривой пообещал, что дадут условку - а тут засадили по-полной... Впрочем, думается, все "решат" в вышестоящих судах.... И когда они уже все передохнут, гниды.....
адвокат Показати IP 29 Листопада 2010 15:16
Чому прокурор на брифінгу не повідомив, сківльки вкрав Волійко! Що це за такі брифінги... Громада має знати, за що сіла на такий довгий термін ця одіозна особа.
капитошка до адвокат Показати IP 29 Листопада 2010 15:36
дивися ссилки
укб до адвокат Показати IP 29 Листопада 2010 20:37
ранішн у пресі була інфо про 270 ти с за якісь діла в Турійську
Адвокат Показати IP 29 Листопада 2010 16:09
Дякую капітошці. Мало дали. Якби я вів захист, дали б 10-12 років.
Сьцьопа Показати IP 29 Листопада 2010 18:42
Волійко - не поодинокий випадок на всіх щаблях влади - від того, хто стоїть в дверях і пропускає до чиновника - до міністра. Він - типовий хам і злодій у владі. Сидів і ні з ким не знався, як рак-самітник. Пиха, самозакоханість, грубість. Знаючи цю людину, навіть при ретельному напруженні памяті складно згадати якийсь хороший штрих про цього злодія. При владі - найнижча раса злодіїв. Скрізь, куди б вони не прийшли, скрізь зявляється злодійство. Такі стали господярями наших доль. Влада стала місцем, де можна успішно реалізувати свої злодійські задуми. Коли намагаєшся зрозуміти логіку українського чиновника, який приймає навіть незначні рішення, інколи впадаєш в ступор. Відмінною рисою сучасного державного устрою є те, що він надзвичайно зручний для отримання власної вигоди і абсолютно непридатний в питаннях вигоди суспільної. Очевидно, міняти треба не "щось", а робити радикальні зміни.
він Показати IP 29 Листопада 2010 20:41
біда в тому що він сліпо підписував що давав шеф.Він же і вкрасти толком не міг, вкрали інші, сів він, хоча йде до того що тих інших посадять за 700 тис по Ковелю.Масалов крепко сів на хвіст.
сам Показати IP 29 Листопада 2010 20:43
так він досі керуе упавлінням, нормально, да?
Діагност Показати IP 30 Листопада 2010 10:56
Розумію ненависть людей до чиновників, сам працював на держслужбі, і хто думає-що там все в "шоколаді" помиляється. Дана ситуація не пов'язана з особистісними рисами чиновника. Якщо без злорадства на особистому грунті, то ситуація зрозуміла лише тому, хто працював з державними фінансовими механізмами та процедурами перахунку коштів, їх освоєння, де завжди "допомагає" казначейство і т.д. іт. п. Читайте уважно пояснення Антона К. в статті по ссилці...Звичайно, якщо вірити поясненням,то ситуація до болі зрозуміла, адже треба було освоїти кошти для області любим чином. Але, прокуратура не збиратиметься шукати реальну істину, це ж така можливість поставитьи в своїй роботі жирну "галочку". За такими "справами" можна "не бачити" інших...
Він до Діагност Показати IP 30 Листопада 2010 13:16
Пройшло більше року після підписання і виявлення цього випадку органами, за цей час можна було пять раз все виконати.Просто це не для Волійка робота була.А що правда він ще робить?
Роман Показати IP 1 Грудня 2010 17:03
Діагносту. Не знаєш - не піздякай. Волійко вкрав ці гроші і поділився. По суті - групова кража. Якби в сіду пройшло пояснення Кривицького, то Волійка просто б пожурили.
Леся Показати IP 3 Грудня 2010 18:57
УВАГА!ПРОЧИТАЙТЕ,БУДЬ ЛАСКА,СУТЬ СПРАВИ...ДЕРЖАВА НЕ ПОНЕСЛА ЖОДНИХ ЗБИТКІВ,РОБОТИ БУЛИ ВИКОНАНІ.СУТЬ ЛИШЕ У ДОКУМЕНТАХ!!!ЗА ЦЕ 7 РОКІВ???ЗА ВБИВСТВО ІНОДІ МЕНШЕ ДАЮТЬ...ВОЛІЙКО ВИЯВИВСЯ ЛИШЕ ЦАПОМ-ВІДБУВАЙЛОМ У РУКАХ ВИЩИХ ЧИНОВНИКІВ.А ОСКІЛЬКИ,В ПОРІВНЯННІ З НИМИ,НЕ МАВ СТІЛЬКИ ГРОШЕЙ ЩОБ ВІДКУПИТИСЯ,ОТРИМАВ ЗА ВСІХ!В НЬОГО НЕ БУЛО ВИБОРУ-ДОКУМЕНТИ ПІДПИСУВАВ ЗА НАКАЗОМ КЕРІВНИЦТВА(ІНАКШЕ ПОЛЕТІВ БИ З РОБОТИ)...ТОМУ,ДАВАЙТЕ НЕ ПЕРЕНОСИТИ ОСОБИСТІ ЯКОСТІ(ТИПУ НЕПРИВІТНИЙ,ЗЛИЙ,ХАМ-КОЖЕН ДРУГИЙ ЧИНОВНИК ГІДНИЙ ТАКИХ ЕПІТЕТІВ)У СУТЬ СПРАВИ І БУДЕМО ОБ"ЄКТИВНИМИ.А НАРАХУНОК НАКРАДЕНИХ ГРОШЕЙ-У ПОРІВНЯННІ З ІНШИМИ ЧИНОВНИКАМИ,ВОЛІЙКО-БОМЖ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus