USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинських міліціонерів судитимуть за наркоторгівлю

26 Листопада 2014 09:51
Працівники одного з райвідділів міліції Волині постануть перед судом за незаконне зберігання і збут наркотиків та застосування фізичного насильства й катування до безпідставно затриманих ними осіб.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області

.Прокуратура області скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо начальника та двох старших оперуповноважених сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків одного з міськрайвідділів УМВС України у Волинській області.

Як уже повідомлялось раніше, прокуратурою області спільно з Управлінням СБУ у Волинській області виявлено та припинено злочинну діяльність цих правоохоронців, які систематично вчиняли фальсифікацію доказів винуватості осіб у скоєнні злочинів, пов'язаних з незаконним обігом наркотичних і психотропних речовин, явно перевищували свої владні повноваження, застосовуючи фізичне насильство й катування до безпідставно затриманих ними осіб, а також незаконно зберігали та збували наркотичні засоби і психотропні речовини, в тому числі й з метою їх подальшого вилучення у громадян.

Наразі обвинуваченим загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 10 років.

Остаточну міру покарання правоохоронцям, які нині відсторонені від посад, визначить суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 26 Листопада 2014 10:11
Давайте зачеємо судове рішення
Олег до Лучанин Показати IP 26 Листопада 2014 10:43
Думаю судді порішають і буде умовно за певну пачку баксів!!!
хех Показати IP 26 Листопада 2014 12:22
То і Муковоза садіть,за те що кришує

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus