USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинським бійцям на кордоні з РФ волонтери передали амуніцію

30 Липня 2014 13:31
Нововолинським бійцям батальйону тероборони, які ще минулого тижня приступили до виконання бойових завдань на Сході України, наші волонтери передали медикаменти та інші необхідні речі. Про це повідомляє «Нововолинськ діловий».

Зараз наші солдати перебувають на кордоні Чернігівщини та Росії. Доки чекають на доукомплектування бронежилетами, постійно спостерігають маневрування кремлівських танків. Ті підходять впритул українського кордону, розвертаються і від'їздять назад. Обстановка неспокійна, тим паче, солдатам традиційно не вистачає біноклів та тепловізорів.

Щойно батальйон забезпечать засобами бронезахисту, він, згідно з попередньою інформацією керівництва, рушить на боротьбу з терористами.

Волонтери відзначають, що саме нині ми ще маємо шанс забезпечити земляків усім необхідним. Адже в зону АТО, де опиняться нововолинські солдати уже незабаром, доставати вантажі набагато складніше. До перших блокпостів майже ніхто не доїжджає, а в так звані "котли" й поготів.

- Ми закупили необхідні медикаменти у аптеках нашого міста, - розповідають волонтери Андрій Рязанов та Олександр Дричик. - Дехто надав знижку на ліки. Хтось із підприємців на ринку власним коштом придбав ліхтарі та ножі.

З волинськими волонтерами зв’язався і київський бізнесмен, який виявив бажання долучитися до допомоги солдатам, може самотужки придбати деяку техніку для бійців. Така небайдужість радує. Багато благодійників просить не вказувати їхніх прізвищ. До фінансування української армії приєдналися навіть деякі громадяни Росії, які розуміють ситуацію, котра склалася в Україні.

Нині налагоджено оперативний зв'язок із солдатами. Оце вчора закупили тактичні рукавиці та біноклі. Саме їх просять солдати, які сидять в кукурядзяних полях під кордоном.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
см Показати IP 30 Липня 2014 13:39
Що за новий вид і модель танків?????????? "кремлівські"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus