USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Куля важко поранила 22-річного волинянина. Стан - важкий

7 Липня 2015 09:48
Солдат строкової служби з Волині Василь Устимук 29 червня отримав важке кульове поранення. Лікарі, рятуючи життя, вже видалили йому нирку і селезінку. Стан бійця досі залишається важким. Усіх небайдужих просять допомогти.

Про це повідомляє Ковельський центр допомоги 51 ОМБР у Фейсбуці.

Василю Устимуку 22 роки, він лише в травні прийняв присягу. Хлопець і з села Зелене Ковельського району.

Куля зачепила хребет. Стан Василя наразі важкий, лікарі вже видалили йому нирку і селезінку.

Як інформують волонтери Ковельського центру допомоги, вчора, 6 липня, цілий день чергував реанімобіль для транспортування хлопця до військового шпиталю в Одесу, де його вже чекають ... "На жаль, лікарі не дозволили...( ми разом з цілим світом молимося за його здоров'я. Волонтери нашого центру були в родині Устимуків, в рідному селі. Передали 11 900 гривень, що вдалося назбирати цілим світом... Батько, Василь Павлович, розказує, що його син до призова в армію закінчив Рівненський автотранспортний технікум, мріяв працювати по спеціальності далекобійником, побачити світ... Вася грав за волейбольну команду. В хаті повно медалей та виграних спортивних кубків. Захоплювався рибною ловлею. Вчителі його школи, сусіди розповідають, що Вася - дитина дуже роботяща, скромна, спокійна, готова завжди прийти на допомогу.. Всі з нетерпінням чекають на його одужання та повернення", - йдеться у повідомленні.



Щиро дякуємо всім, хто відгукнувся на біду і вже перерахував кошти для Василя...

Просимо всіх небайдужих людей допомогти сільській сім'ї пораненого бійця.

Всі кошти, що надійдуть на волонтерську картку Ковельського центру допомоги (картка Приватбанку Анна Коршунова 5168 7556 1462 9919, призначення платежу УСТИМУК) будуть передані мамі Людмилі, яка знаходиться біля дитини.

РЕПОСТ!!Просимо допомогти важкопораненому волинянину!29 червня 2015 року кулею поранено нашого земляка Устимука Василя...

Posted by Ковельський центр допомоги 51 ОМБР on 30 Июнь 2015 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus