USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Загрева йде працювати заступником Балоги

18 Листопада 2010 12:20
Заступник голови Волинської обласної ради Борис Загрева просить звільнити його із займаної посади у зв'язку з переходом на іншу роботу.
Відповідне депутатське звернення він передав тимчасовій президії 18 листопада.
Загрева звільняється із займаної посади у зв’язку з переведенням на роботу у Міністерство з надзвичайних ситуації на посаду заступника міністра.
Це Міністерство 12 листопада очолив Віктор Балога, який є лідером Єдиного Центру в Україні. А Борис Загрева є членом цієї партії.
Проте Загрева залишається депутатом Волинської обласної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Борис Показати IP 18 Листопада 2010 14:35
А як це так: товваровєд і, раптом, заступник міністра МЧС? А скільки раз він може підтягнутись на перекладині? Чи пробігти стометрівку? Ну, бля! Ще смішнішого призначення в Україні не було. Це рівнозначно, що гоголівську Коробочку призначити міністром охорони здоровя. Ну, і, врешті, ідеали? Чергова зрада Костенка. Оглоблі повернуті на 180 градусів. Вітайте локачинського учня продавця з новою посадою. Тепер не виключено, що його училка буде міністром освіти, або замом. Бля-я-я-я!
АВБ до Борис Показати IP 18 Листопада 2010 15:20
чуєш боря, якщо ти не маєш голови то можеш і бігати і підтягуватися і в когось в помічниках щось смоктати, а нормальні люди мають голову і нею і працюють і гроші заробляють і за близьких та рідних не забувають.
Гість до АВБ Показати IP 19 Листопада 2010 09:56
Шановний чи Шановна "АВБ"!!! Ваш рівень інтелекту дуже низький, на жаль. Перераховані Вами речі різнопланові. Напевно з власного досвіду говорите, що можете і вмієте смоктати! Молодець, що пан Загрева за Вас не забуває, він про всіх думає, і про мою знайому теж гарно піклується. Але менше будете знати, краще спати будете. Хороший чоловік, щедрий.
для бориса Показати IP 18 Листопада 2010 15:17
борис ти неправ!!!!!
Борис Показати IP 18 Листопада 2010 19:53
Приємно, що ви не забули історичну фразу - застереження Лігачова Єльцину, але в нашому випадку Борис прав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus