USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Загиблий Герой Юрій Полозняк повернувся на малу Батьківщину

28 Листопада 2015 03:01
Волинь знову вмивалася слізьми, зустрічаючи свого загиблого сина. Так, цього разу повернувся додому у труні уродженець селища Торчин Юрій Полозняк 1964 року народження.

Автівку із тілом загиблого громадські активісти, зокрема ГО «Автомайдан України», «Самооборона Волині», а також волонтери, військовослужбовці та журналісти, зустріли в ніч на 28 листопада на «рівненському кільці». Опісля, близько 22:30, колона автомобілів із жалобними, чорними прапорами рушила до малої Батьківщини полеглого – селища Торчин, де на покійного чекали згорьована родина.

До слова, про обставини смерті Юрія Полозняка достеменно невідомо. Зі слів дружини загиблого, Тетяни Іванівни, страшну звістку їй повідомили телефоном.

«Схоже, дзвонив хтось із побратимів чоловіка. Однак, хто саме, сказати важко. У мене був шок. Я подумала, що це такий недолугий жарт. Звернулась за інформацією до обласного військового комісаріату, однак, жодного підтвердження загибелі Юри мені не надали. Тож, почали діяти власними силами. Я до сих пір не знаю, як саме помер мій чоловік, де, за яких обставин…», - втирає сльозу пані Тетяна.

Шокований смертю батька й 22-річний син загиблого Дмитро, який зізнається, що й досі не може усвідомити, що тата уже немає серед живих.

Ховатимуть та відспівуватимуть військовослужбовця близько 11 години у рідному Торчині.

Нагадаємо, мешканець Торчину, боєць 92-гої окремої механізованої бригади Юрій Анатолійович Полозняк загинув під час виконання службових обов’язків у зоні АТО.
Інформаційне агентство Волинські Новини щиро співчуває родині загиблого з приводу непоправної втрати.
Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus