USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Журналісту-воїну потрібна допомога на операцію

18 Грудня 2014 12:29
Журналіст Валерій Пальчик– полтавчанин, який тривалий час працював у волинському інтернет-виданні«Волинь і світ», - отримав поранення в боях під Маріуполем і вже переніс не одну операцію.

Зараз бійцеві вкрай необхідна підтримка, - повідомляє «Волинь і світ».

Досвід цього воїна-патріота врятував життя та здоров’я не одній людині і не тільки під час «Революції Гідності», а й під час проведення АТО на Донбасі.

Рятуючи та допомагаючи іншим, сам отримав поранення під Маріуполем. Вже переніс одну операцію. Вартість іншої не мало не багато 30 тисяч гривень.

Просити допомоги у держави чи побиратися не з характером Валерія, він думає про кредит на лікування.

«Але ж чи правильно це, браття по перу та ті хто споглядає брехню наших чинуш з телеекранів про піклування за армію?», - пише автор публікації.

Знання історії, участь у бойових діях у складі команди УНА-УНСО у Придністров’ї, любов до спорту та турбота про підростаюче покоління українців робили його публікації цікавими для самих різних категорій читачів.

А ще Валерій Пальчик практично завершив написання книги про війну у Придністров’ї та участь у ній патріотів-українців.

Останній крок – видання цієї книги на друкарні затрималось у зв’язку з початком бурхливих минулорічних подій на Майдані Незалежності, а згодом на вулиці Грушевського.

Для тих у кого є можливість та бажання допомогти реальному бійцю, якого можна повернути до нормального життя номер картки Приватбанка 5168 7572 7413 2309 (одержувач Пальчик Валерій), кому зручно може переводити кошти через webmoney WMR 644721207654, WMU 307414559308, WMZ935575907.

Ми впевнені, що воїну не доведеться брати позики, щоб лікувати рани, які він отримав захищаючи нас, наших дітей, майбутнє нашої держави.

І, мабуть таки, мрія журналіста Валерія Пальчика про відпочинок на волинському Світязі з чарівною люблячою дружиною Оксаною та 2-ма прийомними дітками обов’язково збудеться наступного літа. Бажаємо, щоб на цей відпочинок учасник бойових дій у складі добровольчого батальйону УНСО приїхав без тростини із здоровими ногами та зарубцьованими швами!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus