USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Змінили бюджет Луцька 2014-го року

26 Листопада 2014 12:00
Нові зміни передбачають заощадження бюджету, зокрема, скорочення допомоги на дітей на 1,5 мільйона гривень. Утім, в Луцькій міській раді запевняють, що всім дають допомогу в повному обсязі.

Про це йшлося під час чергової 66-ї сесії Луцької міської радисьогодні, 26-го листопада.

Дослідивши пропоновані зміни, до бюджету Луцька 2014-го року, у депутатів виникли питання щодо зменшення соціальних пільг.

«Ми урізаємо соціальні пільги на 11 тисяч гривень, що це таке?», - звернувся до начальника управління фінансів та бюджету Луцькради Лілії Єлової депутат Олександр Плісецький.

Зменшенням пільг зацікавився і член депутатської групи «Новий Луцьк» Ігор Поліщук: «Тут пропонується зменшити бюджет на 1,5 мільйона гривень на допомогу на дітей, чому так?».

Відповідаючи, головний фінансист міськради пояснила, що по дитячих грошах здійснюється скорочення, бо не було такого збільшення народжуваності, як планували раніше. А щодо зменшення пільг ветеранам війни, то вона сказала так: «У нас не було жодної заборгованості перед отримувачами грошової допомоги на дітей, і ветеранам війни теж усе видано в повному обсязі».

Більшістю голосів депутати підтримали проект рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 07.02.2014 №53/3 «Про бюджет міста Луцька на 2014 рік» з урахуванням змін, внесених міською радою».

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини публікувало матеріал із детальним аналізом, які зміни вносяться у бюджет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 26 Листопада 2014 12:51
Головне, щоб не скоротили статтю допомоги важкохворим на ліки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus