USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Фірташа випустили під заставу в 125 мільйонів євро, - ЗМІ

24 Лютого 2017 14:59
Суд у Відні звільнив олігарха Дмитра Фірташа під раніше внесену заставу в 125 мільйонів євро.

Про це "Українській правді" повідомило джерело, близьке до захисту бізнесмена.

Як відомо, 23 лютого бізнесмена затримали за екстрадиційним запитом США.

Екстрадиції українського олігарха Дмитра Фірташа домагаються Іспанія, де його звинувачують у відмиванні грошей, та США, які звинувачують Фірташа у дачі хабара розміром 18,5 мільйонів доларів за ліцензію на розробку титанових родовищ у Індії поза конкурсом.

Вчора земельний суд Відня, розглядаючи питання про його екстрадицію на вимогу антикорупційної прокуратури Іспанії, ухвалив рішення звільнити підозрюваного. З-під варти Фірташ вийшов з зобов'язанням не виїжджати за межі Австрії. У запобіжні заходи австрійські власті вилучили у підсудного його закордонний паспорт.

Згодом інформацію про те, що українського олігарха Дмитра Фірташа вчора ввечері знову затримали, підтвердили його адвокати.

Нагадаємо, антикорупційна прокуратура Іспанії оголосила в міжнародний розшук українського газового магната Дмитра Фірташа. Його підозрюють у відмиванні великих сум грошей.

Також справу Фірташа розглядає прокуратура в рамках операції «Варіола», розпочатої в липні 2016 року з арешту в Барселоні сина колишнього мера Києва Леоніда Черновецького - Степана Черновецького, і ще 11 осіб, також підозрюваних у відмиванні грошей.

Магната розшукує і Україна, де він успішно керує своїм титановим бізнесом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 24 Лютого 2017 15:53
так це ж свята людина !!!!!! ще з 500 лямів - і памятник в центрі Відня поставлять
1941—45 Показати IP 24 Лютого 2017 17:41
Спочатку вони його подоять на бабло на користь країни,а потім здадуть його США,так воно і буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus