USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

РФ втрачає авторитет в світі: іронія змінює осторогу

28 Лютого 2015 12:46
Російські політики на Заході все більше нагадують коміків. А Європі і світу все складніше стає сприймати ту маячню, яку ллється з вуст російських представників нескінченними потоками. І все частіше реакцією на чергову брехню стає сміх. Чому ніхто не зрозумів «гумор» російських дипломатів – дізналися журналісти аналітичного проекту «Гражданская оборона».

Спочатку російські делегати веселили Парламентську Асамблею Ради Європи. Потім Лавров від душі повеселив європейців на Мюнхенській конференції. Таку ганьбу і неповагу Російська Федерація переживає вперше. Якщо раніше нескінченна брехня про війну в Україні викликала обурення, то сьогодні над нею відверто сміються.

Ніхто не вірить Росії, ніхто не вірить в їх версією, казки. Немає ніякої поваги, тільки зневага. Ось ці емоційні стани якраз характеризують відносини європейських парламентаріїв, – каже політолог Вадим Карасьов.

Сама РФ свою ганьбу чомусь назвала ганьбою «загниваючої Європи». Піком «циркової вистави» стали слова міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова, який виставив Росію у вигляді голуба з оливковою гілкою. Останньою крапкою – твердження, що анексія Криму цілком вписується в статут ООН.

Виступ Лаврова на Мюнхенській конференції з питань безпеки – це було абсолютно ганебне явище, бо ще ніколи такого не було. Все-таки діяв дипломатичний стримуючий етикет. Вперше західні депутати не втрималися і відверто сміялися і реготали з виступу Лаврова, – коментує політолог Тарас Березовець.

Далеко не один привід для сміху, своєю чергою, дав і голова Держдуми РФ. За які саме «перли» слід було б нагородити дипломата Оскаром за тріумф брехні – в сюжеті «Гражданской оборони».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Ми всi читаем одноВН Показати IP 28 Лютого 2015 13:42
коментар було видалено
И только ВН до Ми всi читаем одноВН Показати IP 28 Лютого 2015 15:02
коментар було видалено
Анонім Показати IP 28 Лютого 2015 17:12
є ролик я русский окупант....як раз в тему)))
Анонім Показати IP 28 Лютого 2015 17:13
на себе подивіться - щоб так нахабно обікрасти народ : друкувати і свідомо знецінювати гривню, при цьому людям розповідати казки,що долар буде не більше 10,12,13,14,тепер21 і все валити на війну - так при владі можуть поводити себе люди зовсім без совісті.Зараз яценюк говорить,що нема можливості підняти зарплати, бо все йде на оборону, а може хай на оборону дадуть ті,хто 24роки грабував власний народ : думали тільки якби побільше спиляти і продати за євро лісу,видобути руду чорних і кольорових металів, заплативши державі за це ниці копійки, а добуте продати за світовими цінами за долари і такий список досить довгий.Зараз теж відбувається тихенько прихватизація того,що ще лишилося. Багаті все багатіють, а від бідних, напевно, чекають,що вони будуть згодні працювати за тарілку супу
Дончанин до Анонім Показати IP 28 Лютого 2015 17:23
Ну ты "не прав". Ведь за два месяца 2015 г. цены на продукты в России выросли в 6 раз. Не веришь? Посмотри здесь: http://podrobnosti.ua/2018488-tseny-na-produkty-v-rossii-vyrosli-v-6-raz.html Вот одно из предложений оттуда: "Меньше чем за два месяца 2015 г. потребительские цены в России выросли на 5,8%."
дід Піхто до Дончанин Показати IP 28 Лютого 2015 22:37
в 6 раз это 600%
Анонім Показати IP 28 Лютого 2015 18:06
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus