USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Росія висуває сміховинні звинувачення командирам ЗСУ

19 Січня 2017 20:33
Слідчий комітет Росії заочно висунув звинувачення двом командирам підрозділів Збройних сил України.

Про це повідомили у прес-службі Слідчого комітету Російської Федерації, пише УНІАН.

Йдеться про командира 1-го артилерійського дивізіону 44-ї окремої артилерійської бригади ЗСУ підполковника Віктора Юшка й командира 46-го окремого батальйону спеціального призначення 10-ї окремої гірничо-штурмової бригади ЗСУ підполковника В'ячеслава Власенка.

"Військовослужбовцям Юшку і Власенку слідством заочно висунуто обвинувачення у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 356 КК РФ (застосування заборонених засобів і методів ведення війни)", – зазначили в Слідчому комітеті РФ.

Як раніше повідомляв УНІАН, для виправдання російської агресії Слідчий комітет РФ порушив кримінальні справи проти керівництва України і українських силовиків. Зокрема, справи порушено проти міністра оборони України Степана Полторака, начальника Генерального штабу ЗСУ Віктора Муженка, екс-командира Сухопутних військ України Анатолія Пушнякова, колишнього командувача Національної гвардії України Миколи Балана і низки інших громадян України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus