USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Батьки волинських військових звернулися до Порошенка

29 Серпня 2014 12:25
Вимоги здійснити ротацію військових з 51-ї ОМБ та відсторонити від посад керівництво АТО висунули батьки військовослужбовців-волинян.

Про це йшлося під час позачергового засідання облради 29 серпня.

Представник батьків Ярослав Мудрик повідомив, що родичів військових не влаштовує відповідь Президента, отримана після попереднього звернення та невиконання їхніх вимог. Тоді вимагали впровадити воєнний стан на території всієї України, що визначило б Росію, як військового агресора. Також пропонували підвищити відповідальність за дії представників керівництва АТО.

Цього разу батьки вимагають терміново внести зміни в законодавство та здійснити демобілізацію військовозобов’язаних, які були призвані у першу хвилю мобілізації. Також вимагають відсторонити від виконання обов’язків усіх членів керівництва штабу АТО, звільнити з посади міністра оборони та начальника Генштабу ЗСУ. Окрім цього, представників влади закликають спрямовувати свої зусилля не на політичні ігрища, пов’язані із виборами до Верховної Ради, а на найшвидше розв’язування конфлікту мирним шляхом. Владцям пропонують відправити своїх дітей у зону АТО.

Як доповнення до звернення, внесли пункт про вимогу відновлення на посаді колишнього командира бригади Володимира Яцківа та усунути від керівництва чинного очільника 51-ї ОМБ.

Звернення підтримали усі депутати, присутні у сесійній залі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
увч Показати IP 29 Серпня 2014 12:36
кстати, знаете, что ответил СНБО на призыв Путина выпустить из "котлов" окруженных солдат? А вот что: "В ніч на 29 серпня В. Путін звернувся до підконтрольних терористичних угруповань на Сході України. Вказівка-заклик Путіна терористам про створення коридорів для виходу українських військових свідчить лише про одне: ці люди керуються та контролюються безпосередньо з Кремля." И ВСЁ! Больше ничегошеньки! Да им там просто нас..ть на окруженцев, они их уже похоронили. Вотаквот. ____http://mediarnbo.org/2014/08/29/putin-viddav-nakaz-teroristam-na-shodi-ukrayini/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus