USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Добровольців просять визнати учасниками АТО

29 Серпня 2014 12:51
Визнати бійців добровольчих батальйонів учасниками антитерористичної операції просять Президента України депутати Волиньради.

Звернення ухвалили під час позачергової сесії облради 29 серпня.

Перший заступник голови облради Олександр Пирожик зазначив, що йдеться про бійці усіх добровольчих формувань – батальйонів «Айдар», «Донбас», «Азов» тощо. Він нагадав, що відповідне звернення вже ухвалили у Луцькраді.

«Сьогодні Українську державу захищає весь український народ. Чимало добровольців, ризикуючи власним життям і здоров’ям, продовжують і надалі воювати проти терористів у зоні АТО в складі добровольчих батальйонів. Держава «де-факто» визнає їхню діяльність та самовіддану боротьбу, а «де-юре» – добровольчі батальйони досі залишаються на рівні напівлегальних збройних формувань. Хоча, як ми вважаємо, Українська держава зобов’язана нести відповідальність перед усіма своїми Героями, зокрема й учасниками добровольчих батальйонів та їх родинами.

Ми, депутати Волинської обласної ради, наполягаємо від Вас невідкладно розглянути питання щодо легалізації добровольчих батальйонів на офіційному рівні, визнання воїнів добровольчих батальйонів учасниками антитерористичної операції, вирішення питання пільг, компенсацій та соціального забезпечення цієї категорії громадян і членів їх сімей», - йдеться у зверненні.

Депутати Волиньради підтримали звернення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ВОНО Показати IP 29 Серпня 2014 12:58
ні в якому разі!! тільки депутати, мажори та *люди з достатком* мають право називатись учасниками АТО, а не всякі різні голодранці
Анонім до ВОНО Показати IP 29 Серпня 2014 13:06
Але ж ти воно непотріб,тупорилий двівйочник, а скоріш всього полішук
ВОНО до Анонім Показати IP 29 Серпня 2014 13:16
так я полішук і шо? чи полішуки вже не люди для депутатсько-злодійської влади?
))) до Анонім Показати IP 29 Серпня 2014 14:28
Ти не розумієш сарказму?
OTAK OT Показати IP 29 Серпня 2014 15:13
Визнавайте, але і подаки для них теж платіть ви, нам і так є за що платити - газ, електрику, продукти, і все по нових цінах.
UA Показати IP 30 Серпня 2014 00:07
Не просити,а вимагати потрібно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus