USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцький прикордонник отримав численні поранення. Потрібна допомога

27 Серпня 2014 14:12
Луцький прикордонник Павло Гаврилюк отримав численні поранення кінцівок, складний перелом лівої руки.

Павло Гаврилюк - 23-річний старший лейтенант Луцького прикордонного загону. Закінчив Хмельницьку військову академію прикордонної служби. Коли молодого прикордонника перевели служити у зону АТО, аби зайве не засмучувати батьків, він сказав, що їде на кордон із Білорусією. Говорив матері, що не в змозі розмовляти, бо зв'язок поганий.

Про важке поранення сина батьки дізналися, коли хлопця у важкому стані літаком доставили у Київський військовий шпиталь. На одному з прикордонних пунктів військові в ніч на 31 липня потрапили під мінометний обстріл. На Павла впала плита зруйнованого приміщення, найбільше постраждала ліва частина тулуба.

Павло Гаврилюк отримав множинні поранення кінцівок, складний перелом лівої руки. Зараз хлопець має проблеми із нирками, легенями та рукою, він потребує тривалого лікування. Допоможіть хлопцю знову стати на ноги! Реквізити для допомоги: Картка ПриватБанку 5168 7572 6887 1524 Одержувач - Гаврилюк Валерій Павлович (батько)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Саша Показати IP 27 Серпня 2014 16:54
Правда прикро, що мер разом з дипутатами на сесії міської ради подарував сьогодні 2000000грн власникам "Порт Сіті", а цьому хлопцю він не подарує нічого? Микола Ярославович! Невже ті олігархи збідніють? Невже не можна ті гроші, які ви сьогодні "скостили" мільйонерам, віддати таким хлопцям на лікування? Вони ж вже зробили набагато більше для України ніж ті за кого ви так сильно переживаєте на сесії. Ганьба!
контрабандист Показати IP 27 Серпня 2014 18:44
хай ті козли з Ягодина скінуться невже бідні?????? одні воюють інші бабло косять.............
громадьські активіст Показати IP 27 Серпня 2014 22:14
ходив до них.нема грошей кажуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus