USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Назвали головних ворогів українських вояків

29 Серпня 2014 13:39
Хто є справжніми ворогами українських військових та добровольців, які воюють на Сході, пояснив депутатам облради айдарівець з Волині.

Про це під час позачергової сесії Волиньради 29 серпня розповів командир роти батальйону «Айдар» Ігор Лапін.

З його слів, ворогом №1 є Володимир Путін, який фінансує тероризм та ескалацію конфлікту, другим ворогом – продажні генерали. Так, після боїв у Георгіївці, де добровольці з «Айдару» та українські військові зупиняли атаки супротивника та взяли чимало полонених, міністр оборони сказав Ігорю Лапіну, що на айдарівців начебто є десятки заяв щодо зґвалтувань. Таким чином, хтось із керівництва, намагаючись будь-якою ціною розформувати батальйон, безпідставно звинувачував бійців у скоєнні тяжких злочинів.

Третім ворогом боєць назвав тих, хто за спинами батальйонів вивішує їхні емблеми, збирає пожертви начебто для добровольців, мародерствує, щоб спаплюжити ім’я армії. Лише четвертим ворогом айдарівець виділив «тих, хто в окопах з протилежного боку». З ними, мовляв, боротися найпростіше.

Говорячи про біженців на Волині, боєць зауважив, що може визнати біженцями лише тих, чиї чоловіки та брати воюють спільно із ним в окопах, але не тих, хто «п’є пиво на Світязі» цілими родинами, називаючи себе біженцями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Ваня Показати IP 29 Серпня 2014 13:50
Ото молодчинка,ото правильно.А то у всіх газетах і в Інтернеті бугай зі своєю кралею хизуються,що приїхали на Світязь, щоб годувати наших волинян,бо вони відкрили кафе.Стидоба і годі. життя наші хлопці кладуть за його донбас,а він приїхав,втік від смерті,щоб бабло косити.Це просто жах. Туди його назад визволяти сво землю від терористів, а то приїхав відпочивати до нас- це насмешка над нами.
Рая Показати IP 29 Серпня 2014 14:24
100% правда, гнати їх назад, вони нас ненавидять, обзивають, а наші хлопці за них воюють, в д*пу і на фронт!
Анонім Показати IP 29 Серпня 2014 16:34
чому б генералів і полковників в армії, міліції і в сбу не пропустити через детектор брехні, чого наше чесне перед народом керівництво так цього боїться. Народ не довіряє владі, якщо влада не зробить рішучих кроків на зустріч свідомим громадянам, вона програє - втратить і країну і народ
Дракк до Анонім Показати IP 29 Серпня 2014 17:25
коментар було видалено
я Показати IP 29 Серпня 2014 17:35
Данильчук ворог номер три)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus