USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Новий Луцьк» передав на схід радіостанції

3 Липня 2015 19:00
20 радіостанцій від Фонду Ігоря Палиці "Новий Луцьк" передали на передову для військових 72 бригади. Про це йдеться на сайті Фонду.

Волонтери, які везтимуть необхідне на схід, зазначають, що найбільше там не вистачає саме технічних засобів зв'язку, мовляв, це одна з найгостріших проблем.

"Що таке рації та радіостанції для бійця? Першою чергою, це - прямий зв'язок. На жаль, якщо на блокпостах військовим надають рації, то у польових умовах таке забезпечення з боку держави зводиться майже до нуля", - зазначає волонтер Юрій Попик.

Зі слів голови правління Фонду "Новий Луцьк" Олександра Товстенюка, Фонд від самого початку бойових дій на сході допомагає учасникам АТО матеріально-техгнічними засобами.

"Ігор Петрович від початку військових дій допомагає учасникам АТО. Так, ми працюємо з волонтерськими організаціями, але підходимо до цієї співправці дуже ретельно, аби уникнути шахрайства підключаємо до роботи і спілку афганців України. Жодного разу не було так, що необхідні речі не доставились до місця призначення", - зазначив Олександр.

Павлович Григорій, голова ВОО Української спілки ветеранів Афганістану, резюмує, що цей вантаж, який сьогодні передадуть на схід, здатен зберегти не одне життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Вєт_Аль Показати IP 3 Липня 2015 19:16
Ми дуже раді!
Анонім Показати IP 3 Липня 2015 19:31
Як можна виграти війну із побутовими майже іграшковими раціями? Між іншим, радіозв'язок військових із цивільними є порушенням першої категорії і за те штрафбат.
111 Показати IP 3 Липня 2015 20:47
Аноним специалист**енов.
мішка Показати IP 3 Липня 2015 20:53
це якби товстенюк носить туфлі від версаче, а солдатам дарує китайські шльопанці...
лучанин Показати IP 4 Липня 2015 08:47
в нас з бюджету за рахунок схем , викрали міліарди а потім нам подарували рації і ми раді ура нас спас великий П....я який хоче Т......ка на мери люди ви вкрай подуріли. Для початку всі лігархічні гроші треба повернути в бюджет а їх посадити за грати. Ганьба таким псевдо волонтерам.
1941-45 Показати IP 4 Липня 2015 14:50
показушне
Зробіть щось і ви Показати IP 5 Липня 2015 17:48
Активисты организации СМЕРЧ разбили в Киеве на берегу Днепра ограждения коттеджей народных депутатов Олеся Довгого, Юрия Бойко и экс-нардепа Анатолия Кинах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus