USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Щоб допомогти армії, волиняни купують «військові сертифікати»

29 Серпня 2014 09:50
Фінансову допомогу захисникам нашої Вітчизни надали працівники територіальних органів Міндоходів Волині, які за власні кошти придбали в обласному управлінні Ощадбанку 35 казначейських зобов’язань «Військові».

Про це повідомили у прес-службі ГУ Міндоходів в області.

«Це – спільне рішення трудового колективу. Крім цього, знаю, що чимало податківців наших інспекцій з власної ініціативи купували такі цінні папери, не афішуючи свої вчинки або активно співпрацювали з волонтерами, щоб реально допомогти нашим героям», - сказала заступник начальника ГУ Міндоходів у Волинській області Інна Степанюк.

Нагадаємо, що військові сертифікати є цінними паперами, які захищені державою. Кожні півроку їх покупці матимуть змогу отримувати відсотки, а через два роки і всю суму. Придбати казначейські зобов’язання «Військові» можна в обласному управлінні Ощадбанку або в його місцевих філіях.

Довідково: казначейські зобов’язання «Військові» Міністерство фінансів України випустило на пред’явника в документарній формі номінальною вартістю одна тисяча гривень, відсотковою ставкою 7% річних, сплатою купонів кожні шість місяців. Загальний обсяг випуску цих цінних паперів становить сто мільйонів гривень зі строком обігу 24 місяці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 29 Серпня 2014 10:44
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus