USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Дільничні інспектори допомагають родинам учасників АТО з Волині

2 Вересня 2014 13:15
У час, коли їхні колеги боронять незалежність і територіальну цілісність Батьківщини у східних регіонах, правоохоронці піклуються про їхні сім’ї, допомагають як словом, так і ділом, - повідомляють у прес-службі волинської міліції.

– Про допомогу по господарству нас ніхто не просить, але ж бажання хоч чимось бути корисними є у кожного з нас, – розповідає старший дільничний інспектор майор міліції Юрій Генсецький. – Батьки нашого колеги, який нині бере участь в АТО, проживають на моїй адміністративній дільниці, тому про їхні потреби я добре знаю.

На обійсті нас радісно зустріла Оксана Григорівна, мама колеги дільничного інспектора: "Після того, як син поїхав, роботи додалося нам усім: господарство ж у нас велике. А тому ми ніколи не відмовляємося, коли хлопці приїжджають на допомогу".

Міліціонери накосили трави, назбирали та порізали гарбузи, нагодували худобу, накопали картоплі, прибрали подвір’я та посприяли з хатніми клопотами.

– Допомагати родинам учасників АТО – наш обов’язок, – наголошує Юрій Генсецький. – Тож сім’ї колег можуть завжди на нас розраховувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus