USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
5 Серпня 2011 10:39
0
MAX FREEMAN (Максим Фраєрман)

Народився у 1981 році у м.Кам'янець-Подільський. У 2002 році закінчив факультет романо-германської філології Волинського Національного Університету. З березня 2011 року проживає у Державі Ізраїль, втім відмовлятись від українського громадянства не забажав.

Один з найвідоміших та найдосвідченіших на Волині ді-джеїв, радіоведучих та організаторів клубних вечірок.

Вважається одним з тих, хто "приніс" на Волинь музику у стилі Trance & Progressive і активно її популяризував.

Авторитету організатора здобув завдяки створеному та реалізованому на високому рівні благодійному проекту "DJ ПАРАД: Місія Надії", покликаного допомогти дітям-інвалідам; а також завдяки серії успішних комерційних вечірок.

Також добре відомий і за межами регіону і країни. У його гастрольному графіку бували такі міста як: Київ, Львів, Херсон, Рівне, Чернівці, Червоноград, Костопіль. Крім того, відбувалися виступи у Єгипті, Польщі, Ізраїлі.

Протягом останніх 4 років Максим є автором музичного радіо-шоу "SAMSARA", що з успіхом транслюється радіостанціями США, Аргентини, Ізраілю, Росії та України.

Крім того, MAX FREEMAN є досить активним блогером, за його сторінками у соц.мережах слідкують декілька тисяч людей. Віднині його власний блог з'явиться також і на ВН.
читайте у блозі

Мечтайте!

Сегодня у меня ночевал мой товарищ. Отоспавшись после ночных гулянок, мы лениво валялись и смотрели телевизор. Фраза, прозвучавшая в одном из телешоу, натолкнула нас на разговор о возможности кругосветного путешествия. Мой друг был убежден, что для того чтобы реализовать эту…

5 Серпня 2011 10:39

Городская Сумасшедшая

А вы знаете, что в каждом городе есть свои, на весь город известные, городские сумасшедшие? Кто-то всегда улыбается им, кто-то сразу пытается перейти на другую сторону дороги, кто-то любит над ними поиздеваться, а кто-то иной раз может и обидеть их,…

26 Липня 2011 17:00

Круги на воде

Вы когда-нибудь бросали камушки в воду? Потом можно долго любоваться пересечениями кругов на воде, правда? :) Я недавно размышлял о том, какие люди попадаются на нашем жизненном пути и какие следы они оставляют в нашей душе. Есть люди, которые рядом…

19 Липня 2011 18:08

Система Orphus