USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: Національно свідомі!!! Увага-Увага!!! SOS!!!
ПАТРІОТ - це звучить гордо! це справжнє майбутнє нації!

Але шановні, як часто на себе тягнуть маску патріота справжні покидьки, які патякають язиком і вважають, що тим самим служать Батьківщині... Та нехай, нехай би собі патякали, але коли вони рвуться, мов скажені пси до влади – дуже хочеться перевірити їх, що дає їм підстави називати себе найдемократичнішими, найпатріотичнішими і т. д. і т. п.

От йде у Волинську обласну раду прекрасна партія “За Україну”... Без питань хай ідуть, ця сила справді декларує такі проукраїнські лозунги, але ж шановні – хто їх буде реалізовувати??? “Василь Кушнір хоча б...” -- скажете ви. Мовляв очолює братство УПА ім. Клима Савури і таке інше...

І ось тут то найцікавіше.... Виявляється пан Кушнір до УПА має таке саме відношення, як скажімо Петро Якович Пронь чи Євген Іванович Кирильчук, а вони як розумієте ну геть нічого не мають спільного із повстанцями... Що дає мені право так стверджувати? Виявляється пан Кушнір кадровий офіцер Радянської армії, замполіт роти, військовий керівник загольноосвітньої школи у селі Піддубці (Луцький район), також пан, хоча скоріше товариш Кушнір був секретарем партійної організації радгоспу “Піддубцівський”......

Ота ка от байда... Тому давайте пильніше стежити хто вихваляє бійців ОУН-УПА. Часто це роблять, а ми так мило вслухаємося, ті хто все життя боровся з ними, а нині одягнув вишиванку і прославляє Україну, хоча раніше горланив “Хай живе КПС!!!”
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus