USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Світ вражає: Москвичка впізнала себе в можливій вбивці Павла Шеремета

До редакції “Вістей” звернулася мешканка Москви на ім’я Тамара. По телефону жінка заявила, що приїхала спеціально для того, щоб надати інформацію про вбивство ведучого Радіо Вести Павла Шеремета. Запевняє, що влітку відвідувала Київ і на відео з дівчиною, яка заклала вибухівку, впізнала себе.

“Я не розумію, як таке могло статися, але на тому відео показали мене, – розповіла нам немолода доглянута блондинка, яка прийшла на зустріч в темних окулярах і чорному пальто. Перед розмовою дістала з телефону акумулятор і сім-карту. – Тільки сталося це не в ніч на 20 липня, а майже на місяць раніше. У Києві я оселилася на кілька днів в хостелі. В Москву я їжджу через територію Білорусі, тому вночі я вирушила на вокзал – дізнатися, о котрій годині відправляються поїзди з Києва. І ось в кінці червня я поверталася з вокзалу. З’явився чоловік з бородою і в білих штанях. Він зі мною намагався заговорити. Але я не оберталася. А вже коли підходила до Жилянської, у мене порвався пакет, в якому були документи. Я присіла зав’язати його, і саме цей момент і був відображений на відео, де нібито і закладали вибухівку “, – запевняла нас Тамара.

На уточнююче запитання, чому це проходило на Жилянській, якщо Павло Шеремет жив на вул. Франка, і неподалік від його будинку і прогримів вибух в автомобілі, вона відповісти нам не змогла. Каже, що для неї це теж загадка.

Тамара додає, що в кінці червня 2016 року покинула територію України, про що є штампи в паспорті. А побачивши кадри можливих злочинців, відразу ж звернулася в прокуратуру і МВС. Зараз вона обходить практично всі ЗМІ, щоб донести до них цю інформацію.

“У Росії я багато критикувала владу, тому змушена була тікати. Прошу в Україні політичного притулку, але після моїх звернень до силових структур в Україні мені всюди відмовили в наданні притулку”, – сказала нам Тамара.

Павло Шеремет загинув вранці 20 липня 2016 року в результаті підриву в центрі Києва автомобіля, на якому він їхав. Машина належала цивільній дружині журналіста Олені Притулі, але її самої в момент вибуху в ній не було.

За даними правоохоронців, в автомобілі було закладено саморобний вибуховий пристрій потужністю до 600 грамів в тротиловому еквіваленті, імовірно з дистанційним управлінням.

Президент України Петро Порошенко заявив, що Шеремета вбили з метою дестабілізації ситуації в Україні. Прокуратура кваліфікувала подію як умисне вбивство. У Києві висловлювали припущення про “російський слід” у вбивстві Шеремета, що викликали обурення в Москві.

Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus