USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Світ вражає: Російську оперну співачку звільнили з Гнесинки за втечу в Україну
Марія Максакова і її чоловік, екс-депутат Держдуми Денис Вороненко, переїхали до Києва і дали свідчення проти колишнього президента України Віктора Януковича.

Оперну співачку Марію Максакову звільнили з Російської академії музики імені Гнесіних. Причиною звільнення, за словами представників навчального закладу, стала її еміграція на Україну. Про це повідомляє Life.ru.

Максакова працювала в академії музики старшим викладачем на кафедрі сольного співу. Крім того, співачка працювала і в музичному коледжі імені Гнесіних. У секретаріаті навчального закладу не змогли назвати точну дату, з якої Максакова не працює, а також відмовилися назвати кількість її учнів.
Відзначається, що Марія Максакова і її чоловік, екс-депутат Державної думи VI скликання Денис Вороненко (КПРФ), переїхали до Києва, зв'язалися з власної ініціативи з генеральним прокурором України Юрієм Луценком і дали свідчення проти колишнього президента України Віктора Януковича. Після того, як з'явилася інформація про від'їзд Максакової з Москви, оперна співачка скасувала виступ у Маріїнському театрі, який мав відбутися 30 січня. У публікації наголошується, що оперна співачка повинна була виконувати одну з головних ролей в опері Чайковського "Пікова дама".

Марія Максакова також працювала в Державній думі VI скликання від партії "Єдина Росія". В даний час, за словами журналістів видання, її телефон недоступний. PR-директор Максаковою Павло Токарєв заявив, що більше не співпрацює з оперною співачкою.

Сьогодні, 14 лютого, чоловік співачки Денис Вороненко в інтерв'ю "Цензор.НЕТ" порівняв Росію з нацистською Німеччиною. Колишній депутат Держдуми також назвав приєднання Криму до Росії "грубою помилкою" і заявив про тотальну фальсифікацію результатів виборів в Росії.

Як заявив раніше секретар ЦК КПРФ і депутат російського парламенту Юрій Афонін, Вороненко "зрадив інтереси країни" і "буде виключений з партії".
Коментарів: 2
Тетяна Показати IP 15 Лютого 2017 10:24
Красуня! Прекрасна співачка!
Максюша до Тетяна Показати IP 15 Лютого 2017 20:38
Губки робочі : - )

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus